Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 09/11

Πέρα από τα viral trends και τις δυναμικές τάσεις που ξεπροβάλλουν από τα social media σε καθημερινή βάση, είναι σημαντικό να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και μερικά πιο κλασικά κομμάτια που θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

Σήμερα η Φαίη μας ακολούθησε αυτό το tip και είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό επιλέγοντας ένα κομψό μπλε φόρεμα σε πιο κλασική γραμμή αλλά με μοντέρνες

λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και σούρα στο ύψος της κοιλιάς ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρες γόβες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, όπως συνηθίζει να προτιμάει η Φαίη μας, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα κραγιόν σε παλ απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα look με χωρίστρα στο πλάι και ένταση στις άκρες των μαλλιών.

Το Fashion tip της ημέρας: Επένδυσε σε μερικά κομμάτια που θα επιλέγεις εκείνες τις ημέρες του χρόνου που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις αλλά θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 08/11!

Keywords
Τυχαία Θέματα