Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 02/11

Aχ αυτό το κόκκινο! Πάντα μας κερδίζει και πάντα προκαλεί όλα τα βλέμματα πάνω του. Είναι το χρώμα που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα σου και ειδικά τους χειμερινούς μήνες το προτιμάμε ακόμα περισσότερο γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση.

Σήμερα  λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα κατακόκκινο σύνολο που της πήγαινε πολύ.

Συγκεκριμένα η Φαίη μας συνδύασε το κόκκινο μπλουζάκι της με ασορτί φούστα με σκίσιμο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Άλλωστε το κόκκινο είναι ένα χρώμα που η Φαίη μας αγαπάει πολύ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, αλλά με έμφαση στην περιοχή των ματιών, ενώ για αυτό το look η Φαίη προτίμησε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με χωρίστρα στο πλάι, χαλαρούς κυματισμούς και αρκετό όγκο.

Το Fashion tip της ημέρας: Δοκίμασε κι εσύ το one color trend που μας θέλει να φοράμε την ίδια απόχρωση από πάνω μέχρι κάτω!

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 29/10!

Keywords
Τυχαία Θέματα