Η Ειρήνη Κολιδά “αδειάζει” δημόσια την παραγωγή του Survivor: Τα απίστευτα καρφιά και η πικρία της

Το πρωί κατέκλυσαν το διαδίκτυο άρθρα που ανέφεραν πως η Ειρήνη Κολιδά δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή του Survivor για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα, τόνιζαν πως η πρόταση της έγινε, καθώς αποχώρησε από το περσινό Survivor μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την ομάδα της.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ισχύουν και η Ειρήνη Κολιδά θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Η personal trainer έκανε μια ανάρτηση στο Instagram

και έγραψε σε έντονο ύφος πως ποτέ δεν δέχτηκε πρόταση για τον δεύτερο κύκλο του Survivor. Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά το ατύχημα η παραγωγή δεν επικοινώνησε ξανά μαζί της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε: «Θα ήθελα να απαντήσω στα πολλά μηνύματα που δέχομαι το τελευταίο διάστημα για το εάν θα πάω στο Survivor 2. Αισθάνομαι πως είναι χρέος μου ύστερα από τόση αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράτω από εσάς να μάθετε την αλήθεια από εμένα και όχι από ψευδή άρθρα δημοσιογράφων.

Όχι δεν θα πάω… Και δεν είναι ότι δεν θα ήθελα, αλλά δυστυχώς απ’ όταν συνέβη το ατύχημα, η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή εάν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.

Εάν πονάω και πώς τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μια πικρία και καθιστά αδύνατη την σκέψη και μόνο της επιστροφής μου εκεί. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι δεν μου έγινε και ποτέ πρόταση».

Δείτε την ανάρτηση της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις 9 Ιαν, 2018 στις 6:30 πμ PST

Keywords
Τυχαία Θέματα