Η εικόνα του εαυτού μας θέλουμε να αρέσει πρώτα σε μας!

Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη, περισσότερο όμως μας αρέσει αυτό που βλέπαμε λίγα χρόνια πριν! Γι’ αυτό ξεκινήσαμε μία μικρή έρευνα πάνω σε αυτό. Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας άμεσα, με ασφάλεια και χωρίς πόνο; Συζητήσαμε με τη δερματολόγο Δρ. Χριστίνα Μπούμπουκα η οποία μας δίνει τις απαντήσεις.

Τι είναι σημαντικό για την εικόνα μιας γυναίκας;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό κάθε γυναίκα να αντικρύζει στον καθρέφτη της την εικόνα που την κάνει να χαμογελάει. Αυτό ήταν και θα είναι το μεγαλύτερο trend, να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Να βλέπεις το πρόσωπό σου

φωτεινό, λείο και λαμπερό. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας τις κατάλληλες θεραπείες όχι μόνο με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα αλλά κυρίως με προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή και πιστοποιημένα.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα ενέσιμο εμφύτευμα (tissue filler) που επιτρέπει στον δερματολόγο να βελτιώσει ή και να τελειοποιήσει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς χειρουργείο, με ασφάλεια, με σχετικά ανώδυνο τρόπο και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Το υαλουρονικό οξύ όταν εγχύεται σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μπορεί να μας προσφέρει ενα απόλυτα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, αναίμακτα και χωρίς καμιά ταλαιπωρία.

Ποιος ειναι ο μηχανισμός  δράσης του ενέσιμου υαλουρονικού οξέος;

Το υαλουρονικό οξύ σαν δομικό συστατικό του οργανισμού μας, όταν εγχύεται στο δέρμα γεμίζει και δίνει όγκο στους ιστούς όπου τοποθετείται.

Επειδή είναι ιδιαίτερα υδρόφιλο μόριο, απορροφά νερό με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται. Αυτή είναι και η απάντηση στο ερώτημα γιατί μετά την εφαρμογή ενέσιμου υαλουρονικού οξέος το πρόσωπο δείχνει πιο λαμπερό και πιο φρέσκο.

Σε ποιες περιοχές του προσώπου τοποθετούμε υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες ούτως ώστε να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με το βάθος των ρυτίδων αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

Τη διόρθωση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων γύρω από τα μάτια και το στόμαΤη διόρθωση των βαθιών ρινοπαρειακών πτυχώσεων και των ρυτίδων του γέλιου Τη διόρθωση των ρυτίδων στις γωνίες του στόματοςΤην αύξηση του όγκου των χειλιών Τις ρυτίδες του μετώπου και του μεσόφρυου Τους μαύρους κύκλουςΤη διαμόρφωση και τον τονισμό του περιγράμματος του προσώπου.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει:

Τις αντιαισθητικές ρυτιδώσεις στο ντεκολτέ Να δώσει πιο σφριγηλή εικόνα στην όψη των χεριών Να εξομαλύνει τις μετατραυματικές ουλές ή τις ουλές ακμής του δέρματος

Μπορεί με μία θεραπεία το πρόσωπό μου να γίνει φωτεινό και σφριγηλό;

Ασφαλώς! Η θεραπεία με υαλουρονικό, είναι ένα από τα κύρια δομικά συστατικά του ανθρώπινου οργανισμού και ίσως ένα  «ελιξίριο» ομορφιάς, παρέχει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα χαρίζοντάς του ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι τόσο δημοφιλές. Ωστόσο οι θεραπευόμενοι, πριν αποφασίσουν να προβούν σε οποιαδήποτε θεραπεία θα χρειαστεί να είναι ιδιαίτερα σχολαστικοί στην έρευνά τους για την εύρεση, όχι μόνο εξιδεικευμένου δερματολόγου, αλλά και των προϊόντων που αυτός χρησιμοποιεί.

Όπως ανέφερα στο Dermoanaplasis χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο εξελιγμένα, ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα. Θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα, με διάρκεια, χωρίς πόνο ή ανεπιθύμητες ενέργειες. Γι’ αυτό και μετά από πολλά προϊόντα που δοκιμάσαμε καταλήξαμε στα υαλουρονικά Juvéderm®. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια, για να βελτιωθεί η ελαστικότητα του δέρματος, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, ενώ επαναφέρουν τη λεία υφή της επιδερμίδας.

Ποιο ακριβώς είναι το πλεονέκτημα των fillers Juvéderm®;

Τα filler προσώπου Juvéderm® είναι μια ενέσιμη θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει και να σμιλεύσει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου. Σκοπός είναι η αποκατάσταση του όγκου σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου – ανορθώνοντας τα ζυγωματικά, λειαίνοντας τις ρυτίδες και ενισχύοντας τα χείλη. Τα filler προσώπου Juvéderm® περιέχουν λιδοκαΐνη (τοπικό αναισθητικό), η οποία ελαχιστοποιεί έως και εξαφανίζει την όποια ενόχληση τόσο κατά τη διάρκεια όσο και αμέσως μετά από τη θεραπεία.

Τα αποτελέσματα πότε είναι ορατά;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και ο θεραπευόμενος μπορεί να συνεχίσει κανονικά κάθε του δραστηριότητα. Είναι ύψιστης σημασίας αυτό για εμάς. Κάθε θεραπεία που σκοπό έχει να μας κάνει να νιώθουμε καλά δεν μπορεί να μας στερεί την καθημερινότητά μας και τον τρόπο που ζούμε.

Πόσο διάστημα διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας με Juvéderm®;

Τα αποτελέσματα διαρκούν 9-24 μήνες, ανάλογα με την επιλεχθείσα θεραπεία. Σημαντικό ρόλο βεβαίως παίζει και η τεχνική θεραπείας, άρα ο δερματολόγος αλλά και η κατάσταση της επιδερμίδας.

Μετά από μια θεραπεία με υαλουρονικό, θα βλέπω εμένα στον καθρέφτη ή κάποια που μου μοιάζει;

Στο Dermoanaplasis ποτέ δεν επεμβαίνουμε περισσότερο από αυτό που πιστεύουμε. Σκοπός μας είναι η βελτίωση και όχι η αλλαγή. Βελτίωση σημαίνει ότι απλώς θα ενισχύσουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου, εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα, τόσο φυσικό που ακόμα και οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι αυτό που τελικά θα καταλάβουν είναι πως φαίνεστε πιο λαμπερή, πιο φρέσκια και πιο φωτεινή. Τα χαρακτηριστικά παραμένουν αμετάβλητα όταν χαμογελάτε ή συνοφρυώνεστε!

Πριν από τη θεραπεία, η δερματολόγος και δερματοχειρουργός Δρ. Μπούμπουκα εξετάζει τόσο τη στατικότητα του προσώπου όσο και τη δυναμική του και σε συνδυασμό με την παντεταρισμένη τεχνολογία των προϊόντων Juvéderm® επιδιώκει να προσφέρει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Θέλουμε στον καθρέφτη να βλέπετε την εικόνα που σας αρέσει και αυτό να φαίνεται, δηλαδή να αντικρύζετε όλα σας τα συναισθήματα στις κινήσεις του προσώπου.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας. Πού μπορούμε να σας βρούμε;

Εμείς ευχαριστούμε για τις ερωτήσεις σας. Το Dermoanaplasis βρίσκεται στην Ιερά Οδό 263 και Πλ. Ελευθερίας 1 στο Αιγάλεω. Μπορείτε να μας βρείτε στο 210 5988351 και στο www.dermoanaplasis.gr

Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie.

IG: Juvederm Greece

FB: Juvederm Greece

Μια ματιά ακόμα:

Η Jessie J έκοψε μόνη τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

Halsey: Άλλαξε (πάλι) το χρώμα στα μαλλιά της και είναι ίδια με τη Milla Jovovich στο “Πέμπτο Στοιχείο”

Keywords
Τυχαία Θέματα