Η Δούκισσα Νομικού σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της!

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι (συγκεκριμένα στις όχθες του Σηκουάνα) και στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας θα πραγματοποιηθεί ένα από τα ωραιότερα events της χρονιάς: Το εμβληματικό Le Défilé L’ Oréal Paris Fashion Show.

Μια πλωτή πασαρέλα, 60 μέτρων, θα στηθεί για να την περπατήσουν τα ωραιότερα πόδια του κόσμου μεταξύ των οποίων και της Δούκισσας Νομικού! Θα είναι σχεδιασμένη (η πλωτή πασαρέλα) έτσι ώστε να είναι ορατή σε όλους τους καλεσμένους ενώ θα σταματήσει

η κυκλοφορία στο Σηκουάνα για 30 λεπτά.

Αξίζει να το πούμε: Η Δούκισσα Νομικού είναι η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού!

Εδώ την βλέπουμε στην προετοιμασία της για τη μεγάλη μέρα:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις 10 Σεπ, 2018 στις 2:27 πμ PDT

Τα μοντέλα θα περπατούν στο νερό φορώντας δημιουργίες των Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret και Sonia Rykiel.

Τα make up looks του Le Défilé είναι εμπνευσμένα από το θρυλικό La Parissienne και τα υπογράφει η Val Garland, L’Oreal Paris Global Make up Director ενώ τα μαλλιά θα επιμεληθεί ο Stéphane Lancien, L’Oreal Paris Hair Artist and Expert.

Εμείς αυτό που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία στη Δούκισσα!

Σ.Σ.: Λίγο πριν, στις 27 του μήνα, την πρώτη της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας θα κάνει και η αποκλειστική συλλογή L’Oréal Paris x Isabel Marant .

Διαβάστε ακόμη:

5 μυστικά για πιο γεμάτα χείλη

Το φρύδι θέλει τέχνη και το σωστό εργαλείο

Keywords
Τυχαία Θέματα