Η δημόσια απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο καρφί της Ειρήνης Παπαδοπούλου – VIDEO

Οι παίκτες του Survivor φόρεσαν ξανά τις μπλούζες τους για να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός παιδιού που ήθελε να τους γνωρίσει. Το make a wish κάλεσε τους παίκτες και ανέλαβε την εκπλήρωση της επιθυμίας του άρρωστου παιδιού.

Υπήρχαν παίκτες που δεν είδαμε στη συνάντηση και στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media, μεταξύ αυτών ήταν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια ”έριξε” το καρφί της μέσω των social media. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε σε σχόλια γιατί δεν παρευρέθηκε είπε: «Αυτή που το συντόνισε, κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα» έγραψε κάνοντας mention τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε μέσα από την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω. Η γνωστή αθλητικογράφος ξεκαθάρισε πως δεν έκανε αυτή την επιλογή των προσώπων που παρευρέθηκαν αλλά ήταν όλα κατόπιν επιθυμίας του παιδιού. Τέλος είπε:«Μια χαρά είναι η σχέση μου με την Ειρήνη τις προάλλες διασκεδάζαμε στο μαγαζί του Κώστα…δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό…»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords