“Η Δαλάκα με τον Atakan είναι ωραίο ζευγάρι! Συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον και…”

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελπίδα Μεζιρίδου μίλησε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και στην Εύη Βαλή και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την σχέση που έχει η Κατερίνα Δαλάκα με τον Atakan Isiktutan.

Έζησες από κοντά και τον έρωτα Δαλάκα – Atakan. Τι έχεις να μας πεις για το ειδύλλιο;

“Ήθελα να το παρακολουθώ αυτό το «έργο» όπως έχω πει και στο παιχνίδι. Όταν μπαίνουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου έχει και άντρες και γυναίκες παίκτες μπορεί να συμβεί να σου αρέσει κάποιος ή να έχεις καλύτερη

σχέση ή να συμπαθήσεις κάποιον περισσότερο. Η Κατερίνα με τον Atakan ταίριαξαν και ως χαρακτήρες και προσωπικότητες. Συμπάθησαν πολύ ο ένας τον άλλον και ήρθαν πιο κοντά από ότι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Μου άρεσε η σχέση τους. Μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλή φιλία, μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ελληνοτουρκικό έρωτα, γιατί όχι; Προσέχουν ο ένας τον άλλον, συμπαραστέκονται ο ένας στον άλλον, είναι ιδιαίτερη η σχέση τους. Τώρα για το τι τρέχει πραγματικά ανάμεσά τους καλύτερα να το πουν οι ίδιοι όταν βγουν. Για εμένα ταιριάζουν, είναι ένα ωραίο ζευγάρι.”

Να θυμίσουμε ότι μετά την αποχώρηση του Atakan η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

“Όσο και να προσπαθούσα να δείξω ότι είμαι καλά και ότι είμαι χαρούμενη, δεν είμαι χαρούμενη. Αφιερώσαμε αυτή τη νίκη μας στον Atakan γιατί ήταν ένας συμπαίκτης μας που αγαπούσαμε πολύ και περνούσαμε πάρα πολύ όμορφα στα έπαθλα σαν παρέα. Προσπαθώ να φανώ δυνατή και να φαίνομαι δυνατή, αλλά είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη σαν άνθρωπος. Δεν ήθελα να δώσω τροφή στην αντίπαλη ομάδα ότι με έχει επηρεάσει αγωνιστικά η αποχώρηση του Atakan. Πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών για να είμαι καλά.

Ίσως να είναι καλύτερα τώρα που έφυγε από το Survivor γιατί του έλειπε πάρα πολύ η οικογένεια του και είχε επηρεαστεί ψυχολογικά. Το καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουμε περάσει αυτή τη δύσκολη φάση απλώς κάποιοι το διαχειρίζονται αλλιώς. Μισώ τον εαυτό που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την προηγούμενη ασυλία γιατί ξέρω ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για την παραμονή μας στο παιχνίδι και το θέμα ήταν ότι μπορούσαμε να την κερδίσουμε και στεναχωριέμαι που φεύγουν καλοί παίκτες και μένουν από την άλλη ομάδα παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά. Θέλω να είμαι δυνατή στα επόμενα παιχνίδια γιατί ξέρω ότι αυτό θα τον κάνει και χαρούμενο”, ανέφερε η παίκτρια στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Μπάρκας: Το σχόλιο του για το “Κρατς” που κάνει θραύση!

Ελένη Μενεγάκη: Το σέξι φόρεμα και η ατάκα που προκάλεσε πανικό! “Θέλω να το πιάσω!”

Σάσα Σταμάτη: Απάντησε αν είναι σε σχέση και ξεκαθάρισε για τον… Παύλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα