Η Μπέσυ Μάλφα ”ξεσπαθώνει”: «Εγώ δεν είδα το πρωτοσέλιδο. Αν το δω αλίμονό τους…»

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού για την καθημερινότητά της ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που διαστρέβλωσαν την πραγματικότητα για τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

”Όταν δουλεύω πολύ δεν έχω το χρόνο να είμαι ο εαυτός μου, να αντιδρώ σε πράγματα που δε μου αρέσουν. ‘Ελεγα δεν πειράζει ας με βασανίζουν, δεν μπορώ όμως να έχετε όλοι τα νεύρα σας, γιατί εγώ θέλω να πορεύομαι με το γέλιο μου” δήλωσε και συνέχισε μιλώντας για τον άντρα της : ”Με τον Γεράσιμο μας συνδέει, η φιλία μας, η οικογένειά μας, η αγάπη μας και τα παιδιά μας. Είναι πολύ σέξι ο Γεράσιμος,

είναι γοητευτικός ταλαντούχος και πολύ έξυπνος. Όλα αυτά με γοητεύουν…”

Πριν λίγο καιρό το γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει κάποια δημοσίευματα που έδειχναν τον γνωστό ηθοποιό να συμμετέχει σε όργια ενώ η πραγματικότητα είναι πως το στιγμιότυπο είναι από τη σειρά που πρωταγωνιστεί στο εξωτερικό. Η Μπέσυ Μάλφα βάζει τα πράγματα στη θέση τους: ”Αντί να είναι περήφανοι στην Ελλάδα που ένας Έλληνας κάνει καριέρα στο εξωτερικό διαλέγουν να τον συκοφαντήσουν. Επέλεξαν να του πετάξουν λάσπη για να βγάλουν 3 δραχμούλες. Για 3 δραχμούλες δεν πουλάς τη μάνα σου, δεν πουλάς κανέναν άνθρωπο. Δεν μας αξίζουν ούτε τα κίτρινα φυλλάδια που κυκλοφορούν ούτε ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον. Ο Γεράσιμος έχει κινηθεί νομικά κι εγώ τον στηρίζω. Εγώ δεν είδα το πρωτοσέλιδο…. Αν το δω αλίμονό τους…”

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα