Η απάντηση του Hello για το “στημένο” θέμα της Κατερίνας Καινούργιου με τον νέο της σύντροφο!

Η Κατερίνα Κιανούργιου είναι ξανά ερωτευμένη και ο φωτογραφικός φακός του Hello την απαθανάτισε στη Νάξο με τον νέο της σύντροφο, Νάσο Αναστασόπουλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η είδηση της νέα της σχέσεις, αλλά και οι φωτογραφίες του περιοδικού έκαναν τον γύρο των sites και των εκπομπών. Ωστόσο, κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν πως πρόκειται για ένα “στημένο” παπαρατσικό, καθώς η παρουσιάστρια έδειχνε να αντιλαμβάνεται την παρουσία του

φωτογράφου ή για λήψεις από κινητό.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, το περιοδικό Hello διέψευσε τους παραπάνω ισχυρισμούς τονίζοντας πως πρόκειται για λήψεις από παπαράτσι φωτογράφο: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο, πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής ή διαδικτυακής ιστοσελίδας… Όχι, το θέμα της κ. Κατερίνας Καινούργιου δεν ήταν στημένο, δεν στήθηκε η κ. Καινούργιου χαμογελαστή στο φακό μας και καλό είναι να δεχόμαστε την αποκλειστικότητα του εκάστοτε περιοδικού και όχι να την υποβιβάζουμε!

Επίσης, ένας διεθνής τίτλος σαν το Hello! δεν κάνει εξώφυλλα με φωτογραφίες από κινητά τηλέφωνα. Το όνομα του φωτορεπόρτερ είναι Παύλος Καραμπάτσης.

Το ότι δημοσιογράφοι και μη, έχουμε τηλεοπτικό ή διαδικτυακό λόγο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να «πυροβολούμε» συνειδήσεις στον αέρα…

Ευχαριστούμε»!

Δείτε την ανάρτηση:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις 22 Αύγ, 2018 στις 2:49 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινεί η Μαντώ Γαστεράτου: Το νοσοκομείο, οι σκέψεις και το μήνυμα που στέλνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα