Η ανάρτηση της Ροζάνας Κουτσούκου που απευθύνεται στους κριτές του GNTM! Τι συνέβη;

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για το ριάλιτι μόδας Greece’s Next Top Model. Η τηλεοπτική παραγωγή του Star σχολιάστηκε όσο τίποτα αυτή την περίοδο. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τόσο τα επίδοξα top models, όσο και η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα κορίτσια καλούνται να αντιμετωπίσουν, τόσο την συμβίωση με τις συμπαίκτριες τους, όσο και την φωτογράφηση για την αποχώρηση. Ένα από τα κορίτσια που πρόσφατα είδε την πόρτα της εξόδου είναι η εντυπωσιακή Ροζάνα Κουτσούκου, η οποία είχε δεχθεί πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Η Ροζάνα είναι 21 ετών και δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ, πριν από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η μαμά της είναι από την Αγγλία, ενώ ο μπαμπάς της από τη Μύκονο, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον χορό. Η αγαπημένη της φράση είναι αυτή, που άκουγε πάντα από τη μαμά της, “Keep the faith”.

Η ίδια μπορεί εγκατέλειψε το όνειρο για να αναδειχθεί η νικήτρια του GNTM, ωστόσο συνεχίζει να μάχεται για μια καριέρα στον χώρο του modeling. Η Ροζάνα κέρδισε αρκετά πράγματα από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό και θέλησε να ευχαριστήσει την κριτική επιτροπή, μέσα από μια ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα και που κατάφερα να βρεθώ κοντά σας μέσα από αυτό το όμορφο ταξίδι, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου για όσα μου μάθατε, για την αγάπη που πήρα από εσάς και πάνω από όλα που πιστέψατε τόσο πολύ σε έμενα .. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και εύχομαι κάποια στιγμή να έχω την τύχη να ξανά δουλέψω μαζί σας!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rozana Koutsoukou (@rozana_koutsoukou) στις 16 Νοέ, 2018 στις 8:47 πμ PST

Δείτε ακόμη: Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον γιο του Άρη και μας το δείχνει σε βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα