Η αγαπημένη μάσκα ομορφιάς της Φαίης: Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα μυστικά περιποίησής της

Η Φαίη μας έχει την πιο όμορφη επιδερμίδα ever και αρκεί μία φορά να την δεις χωρίς μακιγιάζ (όχι πως φοράει και πολύ δηλαδή) για να καταλάβεις τι εννοούμε. Λατρεύει την περιποίηση και φορά πολύ συχνά μάσκες ομορφιάς όμως όχι οποιεσδήποτε μάσκες. Οι μάσκες που χρησιμοποιεί έχουν την υπογραφή της Θεανώς Μπέλλα και σήμερα θα σου πούμε για την αγαπημένη της.

Μία από τις αγαπημένες μάσκες της Φαίης που χρησιμοποιεί τακτικά (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) είναι η μάσκα αργίλου, που κάνει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Ποια είναι η δράση

της; «Η μάσκα αργίλου έχει την ιδιότητα να απορροφά όλες τις εκκρίσεις και τα συσσωρευμένα υγρά που υπάρχουν σε βάθος στην επιδερμίδα μας. Αυτό βοηθά να απορροφάται το σμήγμα με ήπιο τρόπο, χωρίς να αφαιρεί την απαραίτητη υγρασία από το δέρμα. Πέρα από τον άργιλό, η μάσκα περιέχει και ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που βοηθούν την υγρασία να παραμείνει στο δέρμα», μας λέει η Θεανώ Μπέλλα. «Η μάσκα πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Την απλώνουμε στην επιδερμίδα και αφήνουμε να δράσει 20-25 λεπτά πριν ξεπλύνουμε με χλιαρό νερό», εξηγεί.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα