Η αγαπημένη μας influencer, Tezza μας δείχνει 6 office looks που θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα!

Όσο και να μας λυπεί το γεγονός πως οι διακοπές τελείωσαν (ή τελειώνουν) δεν χρειάζεται να το βάζουμε κάτω και πρέπει συνεχώς να βρίσκουμε τρόπους για να νιώθουμε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Η ενασχόλησή μας με τη μόδα και το στιλ είναι ένας τρόπος για να κρατάμε το ενδιαφέρον μας αμείωτο και να θέλουμε να δημιουργούμε looks που θα φορέσουμε ακόμα…και στο γραφείο. Πίστεψέ με θα πηγαίνεις με πολύ μεγαλύτερη όρεξη στη δουλειά σου αν σου αρέσει η εικόνα σου!

Η αγαπημένη μας influencer, Tezza μας δείχνει μερικά outfits που μπορούμε να φορέσουμε κατά την επιστροφή μας στο γραφείο.

#1.

Φέτος παρατηρούμε μια επιστροφή στη μόδα παλαιότερων δεκαετιών. Η Tezza φοράει μια υπέροχη πορτοκαλί καμπάνα με φλοράλ πουκάμισο και ολοκληρώνει το στιλ της με mules.

View this post on Instagram

In case you missed me being extra

A post shared by Tezza (@tezza) on Aug 24, 2020 at 10:54am PDT

#2. Aκόμα και το σορτς που φόραγες στις διακοπές μπορεί να δείξει στιλάτο αν το συνδυάσεις με ένα ωραίο blazer και τα κατάλληλα παπούτσια.

View this post on Instagram

Here to brighten up your day

A post shared by Tezza (@tezza) on Jul 29, 2020 at 12:47pm PDT

#3. Κάνε mix & match συνδυασμούς και δημιούργησε looks που θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε κάνουν (εσένα πρώτη από όλους) να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου. Δοκίμασε statement μπλουζάκια και πουκάμισα που θα σε βοηθήσουν να έχεις στιλ πιο εύκολα.

View this post on Instagram

Saturday’s outfit

A post shared by Tezza (@tezza) on Jul 20, 2020 at 9:40am PDT

#4. Συνδύασε το λευκό παντελόνι σου με λευκό top και μαύρα combat boots και πρόσθεσε από πάνω ένα μπεζ blazer ή jacket.

View this post on Instagram

I remember the first time I met @tyfrench he pulled up to pick me up for a photoshoot. I think he had just turned 16. We loaded the car with props like pineapples and sunflowers. We took hilarious photos of each other that at the time we thought were ICONIC. And ever since then I couldn’t imagine my life without him. He is wildly talented, full of so much creativity and passion, his energy is unmatched, we somehow always show up matching, he looks good in every hair color and style and today is his birthday! Love you @tyfrench I hope today is pure magic.

A post shared by Tezza (@tezza) on Jul 11, 2020 at 10:30am PDT

#5. To παντελόνι γραφείου είναι σίγουρα μια από τις top τάσεις που θα υιοθετήσουμε ξανά και ξανά όλο το φθινόπωρο. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να τα φορέσεις και η Tezza μας δείχνει τον πιο άνετο!

View this post on Instagram

#benditliketezza

A post shared by Tezza (@tezza) on Jun 29, 2020 at 9:39am PDT

#6. Ο συνδυασμός μίνι φορέματος με blazer (που φτάνει στο ίδιο μήκος με το φόρεμα) και μποτάκια (western ή combat) είναι ιδανικός και μας αρέσει πολύ!

View this post on Instagram

Wearing one of the winning looks from the premiere of @makingthecuttv, streaming now on @amazonprimevideo with @amazonfashion! Love being able to get my fashion fix right now. Which style from the premiere was your favorite? #founditonamazon #ad

A post shared by Tezza (@tezza) on Apr 1, 2020 at 10:06am PDT

Μια ματιά ακόμα: ΑΥΤΟ είναι το φόρεμα που θα φορέσουμε περισσότερο το ερχόμενο Φθινόπωρο!

6 ρομαντικά looks που μπορείς να υιοθετήσεις με το που επιστρέψεις στο γραφείο!

Knitwear: Η απόλυτη τάση του Καλοκαιριού που θα φορέσεις και την επόμενη σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα