Η Zendaya αποδεικνύει με τη νέα της εμφάνιση πως οι ρίγες είναι huge τάση!

Η Zendaya είναι μια από τις πιο στιλάτες και όμορφες ηθοποιούς του Hollywood και πάντα μας εμπνέει με τις στιλιστικές της επιλογές και τα outfits που συνθέτει. Η πασίγνωστη ηθοποιός ακολουθεί πιστά και ευλαβικά όλες τις τάσεις της μόδας και έχει γίνει η αγαπημένη celebrity όλων των οίκων μόδας και των πιο γνωστών brands.

Πριν λίγες ημέρες η Zendaya έκανε μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση επιλέγοντας ένα υπέροχο φόρεμα Maison Valentino.

Το συγκεκριμένο σχέδιο είχε φορέσει πριν από αρκετά χρόνια η Linda Evangelista και είναι ένα αυθεντικό σχέδιο του Valentino Garavani.

Η όμορφη Zendaya συνδύασε το φόρεμά της με υπέροχα Bulgari κοσμήματα που έδωσαν έξτρα λάμψη στο look της.

Η εμφάνιση της εντυπωσιακής ηθοποιού ολοκληρώθηκε με κότσο στα μαλλιά της και ένα πολύ λαμπερό μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια.

Η Ζendaya επέλεξε το συγκεκριμένο φόρεμα για την εμφάνισή της στην επίσημη φωτογράφιση της 2ης σεζόν της σειράς Euphoria.

Ο γνωστός οίκος μόδας έχει αποφασίσει να επαναφέρει κάποια από τα παλαιότερα σχέδια του Valentino με κάποιες μικρές αλλαγές. Αν αυτό όντως συμβεί θα είναι ένα μοναδικό flashback που κάθε star του Hollywood θα θέλει να δοκιμάσει.

Η Zendaya είναι το πρόσωπο του οίκου και όπως ήταν αναμενόμενο είναι η πρώτη που φόρεσε μια τόσο ξεχωριστή δημιουργία με έμπνευση από τα παλιά. Πάντως με αυτήν την iconic εμφάνιση της Zendaya αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως οι ρίγες (κάθετες και οριζόντιες) επιστρέφουν και πάλι στη μόδα και ανυπομονούμε να τις φορέσουμε την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι του 2022.

© Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Ροζ + Φούξια: Η Leonie Hanne μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα πιο girly χρώματα του Χειμώνα (VIDEO)

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα