Η Victoria Beckham είχε την beauty dream team στα παρασκήνια του επετειακού της catwalk

Η Victoria Beckham συμπληρώνει 10 χρόνια στο χώρο της μόδας, ομολογουμένως πολύ πετυχημένα. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος αλλά και fans σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι δημιουργίες της, ειδικά όταν τις φορά η ίδια, συζητιούνται αφού κακά τα ψέματα, τις αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Ας είμαστε ειλικρινείς.

Η τελευταία της επίδειξη έγινε φυσικά στο Λονδίνο και ο “θησαυρός” ήταν κρυμμένος στα παρασκήνια. Και είχε ονοματεπώνυμο: Η θρυλική

make-up artist Pat McGrath, beauty editor at large της Βρετανικής Vogue και ο hairstylist Guido Palau, contributing beauty editor της Vogue και global creative director της Redken, ήταν στην Thaddaeus Ropac Gallery για να δημιουργήσουν τάσεις!

Η McGrath είχε σαφής οδηγίες για το look του επετειακού show αφού η Victoria της ζήτησε το δέρμα στα μοντέλα να είναι “γυμνό”, με highlighter σε σημεία-κλειδιά του προσώπου, μια φυσική ροζ απόχρωση στα χείλη και απαλή μπρονζέ σκιά στα μάτια. Ήθελε τα κορίτσια να αποπνέουν τη δική τους αύρα και να λάμπουν φυσικά. Δεν ήθελε να επέμβει η make up artists δραματικά.

Όσο αφορά τα μαλλιά ο Guido Palau κράτησε το minimal look που αγαπά η Victoria η οποία γνωρίζει ποια είναι η άποψη των πολλών για τη θηλυκότητα και τα μαλλιά. Eκείνη θέλει να αποδείξει ότι και ένα boyish style μπορεί κάλλιστα να μεταφραστεί διαφορετικά. Τα μαλλιά στο show της είχαν wet look με λάμψη, ένα ύφος που προτιμά και προτείνει και ο διάσημος haisrstylist.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές τις 5 αποχρώσεις στα μαλλιά θα τις δούμε φέτος παντού!

Η νέα συλλογή μακιγιάζ Kylie x Jordyn κυκλοφορεί στις 21 Σεπτεμβρίου στις 3 ακριβώς!

Keywords
Τυχαία Θέματα