Η Taylor Swift εξηγεί πως εξαφανίστηκαν οι φυσικές της μπούκλες

Όταν πρωτογνωρίσαμε την Taylor Swift ήταν μια έφηβη με μια κιθάρα στα χέρια, μια λεπτή φωνή και μπούκλες που μάλλον έφτιαχνε μόνη της στο σπίτι με ρόλει ή το ειδικό σίδερο. Σίγουρα δεν είχε προσωπικό hairstyist ακόμη οπότε απλά προσπαθούσε να τιθασεύσει τις φυσικές της μπούκλες οι οποίες ήταν σφιχτές και πλούσιες.

Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια. Η Swift έχει πλέον τους πιο διάσημους hairstylists στη διάθεση της ώστε να της χαρίζουν trend looks

που συζητιούνται έντονα. Έχει μάλιστα την τάση να κάνει τεράστιες αλλαγές στα μαλλιά της με αποτέλεσμα να την βλέπουμε με διαφορετικά κουρέματα και χτενίσματα.

Η ίδια όμως στην τελευταία της συνέντευξη μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ξαφνικά τα μαλλιά της ίσιωσαν. Οι φυσικές της μπούκλες δηλαδή δεν είναι πια εκεί. Οι θαυμάστριες μάλιστα πιστεύουν ότι έχει καταπληκτικό σίδερο ισιώματος και την ρωτούν επίμονα ποιο είναι.

Εκείνη όμως είπε ότι ενώ από μωρό είχε πάρα πολύ σγουρά μαλλιά ξαφνική η υφή τους άλλαξε. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Πάνω που άρχισε να αγαπά τα μαλλιά της εκείνα πήραν άλλη μορφή.

Συμβαίνουν κι αυτά λοιπόν οπότε μπορείτε να έχετε ελπίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών που κλείνουν στα μπουκάλια τους την Άνοιξη

Οι 10 κανόνες περιποίησης του προσώπου που πρέπει να ακολουθήσετε την Άνοιξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα