Η Stella McCartney και το Sex Education μας ευαισθητοποιούν για τον Καρκινο του Μαστού

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, ένας μήνας που ευαισθητοποιούμαστε όλοι παραπάνω και προσπαθούμε να παροτρύνουμε και άλλες γυναίκες γύρω μας να εξεταστούν. Η πρόληψη μπορεί να σώσει πολλές ζωές και η Stella McCartney προσπαθεί κάθε χρόνο με τις ενέργειες που διοργανώνει να περάσει αυτό το μήνυμα.

Φέτος, η 50χρονη σχεδιάστρια, που έχει χάσει και τη μητέρα της από τον καρκίνο του μαστού, σχεδίασε ένα limited edition t-shirt, στο οποίο υπάρχει το slogan της καμπάνιας “Toilet, Teeth, Tits” ή “The Triple T”.

View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Τι σημαίνει αυτό; Η σχεδιάστρια βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να μας δείξει ποια 3 πράγματα δεν πρέπει να ξεχνάμε να κάνουμε. Τουαλέτα, πλύσιμο δοντιών και ψηλάφιση στήθους είναι τα απαραίτητα 3 πράγματα που πρέπει αν κάνουμε καθημερινά. Μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί για τις έρευνες σχετικά με τον καρκίνο ου μαστού, ενώ πρωταγωνιστές της νέας αυτής καμπάνιας είναι οι πρωταγωνιστές του Sex Education, της διάσημης τηλεοπτικής σειράς του Netflix.

View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Oι Aimee Lou Wood, Chinenye Ezeudu, Sami Outalbali, Mimi Keene, Chaneil Kular και Simone Ashley πρωταγωνιστούν στο βίντεο που δημιούργησε η Stella McCartney ενώ και η ίδια αναλαμβάνει τον ρόλο της καθηγήτριας σεξουαλικής αγωγής. Όπως θα δείτε στο βίντεο η Stella McCartney ως Ella Allets μιλάει στους μαθητές και προσπαθεί να τους δείξει πόσο σημαντική είναι η ψηλάφιση του στήθους χρησιμοποιώντας φρούτα που παραπέμπουν στο σχήμα ενός γυναικείου στήθους.

Δείτε το video!

Το t-shirt κοστίζει 295€ και μπορείς να το βρεις εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι για να φορέσεις το σορτς ακόμα και τις πιο δροσερές μέρες του Φθινοπώρου

H Bella Hadid μας δείχνει ποια τάση των 90s επέστρεψε και έχει γίνει viral!

Lime green + Κίτρινο: Τα δύο χρώματα που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλο τον Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα