Η Reese Whitherspoon αποδεικνύει πώς ένα κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε τρεις γενιές γυναικών!

Ένα κόκκινο κραγιόν υπάρχει στο νεσεσέρ όλων των γυναικών του κόσμου. Μπορεί να σας πήρε καιρό να ανακαλύψετε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Όταν όμως τα καταφέρατε αποκτήσατε το κατάλληλο και το φοράτε σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση, όταν δεν έχετε καλή διάθεση (ναι, μπορεί να σας τη φτιάξει), στο πρώτο σας ραντεβού και κάποιες από εσάς ίσως και καθημερινά.

Υπάρχουν εμβληματικά κόκκινα κραγιόν που έχουν αφήσει ιστορία αλλά και κάποια που είναι τα αγαπημένα των celebrities και αποκαλύπτουν τον brand αλλά και την ονομασία τους με την πρώτη ευκαιρία.

Η Reese Whiterspoon όμως, στην

τελευταία της συνέντευξη μίλησε για το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει τέλεια σε τρεις γενιές που σημαίνει στην κόρη, τη μητέρα της και την ίδια.

Η Whitherspoon ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την κόρη της Ava Phillipe και τη μητέρα της Betty Whitherspoon στην οποία και οι τρεις φορούν την ίδια κόκκινη απόχρωση στα χείλη. “Αυτό το υπέροχο κόκκινο κραγιόν το φορέσαμε για μια φωτογράφηση στη Vogue”σχολίασε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις 11 Ιαν, 2019 στις 9:23 πμ PST

Η αλήθεια όμως είναι πως η διάσημη make up artist Gucci Westman, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ, χρησιμοποίησε 4 διαφορετικές αποχρώσεις του Westman Atelier Lip Suede ώστε να πετύχει τον κατάλληλο τόνο. Φούξια, κεραμιδί, κόκκινο της τομάτας και απαλό ροζ.

Αυτό άλλωστε είναι το μικρό μυστικό των make up artists. Για να πετύχουν το κόκκινο χρώμα που θέλουν με ακρίβεια αναμιγνύουν 2 ή περισσότερες αποχρώσεις κάτι που πρέπει να ακολουθήσετε πιστά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτά είναι τα χτενίσματα που δείχνουν τέλεια όταν φοράτε μάσκα προστασίας!

Balayage: Οι 5 φθινοπωρινές αποχρώσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists!

Keywords
Τυχαία Θέματα