Η Rainbow Waters συνεργάζεται με τον σεφ Γιώργο Τσούλη

Ο γνωστός chef Γιώργος Τσούλης, ξέρει τη σημασία του καθαρού νερού και η συνεργασία του με την εταιρεία Rainbow Waters, το αποδεικνύει.

Ο γνωστός στο ευρύ κοινό chef, μέσα από τα πολύ επιτυχημένα projects που αναλαμβάνει, την ανοδική επαγγελματική του πορεία αλλά και από την παρουσία του, τα τελευταία χρόνια, σε τηλεοπτικές εκπομπές, έχει αγκαλιάσει τα προϊόντα της Rainbow Waters,

αναγνωρίζοντας την αξία που έχει το ποιοτικό νερό στη μαγειρική. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στα video του, “βασικό συστατικό σε κάθε συνταγή, είναι το νερό”.

Ο Γιώργος Τσούλης, εμπιστεύεται τα φίλτρα νερού της Rainbow Waters για να αναδείξει τέλεια κάθε του πιάτο.

Για παράδειγμα, προκειμένου να αποφευχθεί η σκληρή υφή και το θαμπό χρώμα των λαχανικών κατά το ξέπλυμα με απλό νερό της βρύσης, συστήνει τη χρήση του φίλτρου 3M της Rainbow Waters, το οποίο αφαιρεί τις οσμές και τις γεύσεις του χλωρίου και απομακρύνει τα ανεπιθύμητα σωματίδια και τις σκουριές από τις σωληνώσεις. Το φίλτρο αυτό είναι κατάλληλο και για την παρασκευή ζωμών.

Για τη δημιουργία μιας ζύμης για πίτσα, που να είναι ελαστική και συμπαγής, ο γνωστός chef προτείνει τη χρήση του επιτραπέζιου ψύκτη αφής της Rainbow Waters, ο οποίος αφαιρεί το χλώριο σε ποσοστό 90% και σερβίρει νερό σε 3 διαφορετικές θερμοκρασίες. Σημειώνει ότι το χλώριο καταστρέφει όλα τα καλά βακτήρια που προκαλούν τη ζύμωση της μαγιάς.

Για ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά όλων μας, τα ζυμαρικά, ο Γιώργος Τσούλης υπογραμμίζει ότι κατά το βράσιμο τους, το νερό δίνει όγκο και σχήμα στα ζυμαρικά, μεταφέρει όμως και κάθε μικροοργανισμό στο πιάτο μας.

Για να πετύχουμε καλύτερη γεύση και καθαρότερο νερό, συστήνει τη χρήση του φίλτρου νερού άνω πάγκου hommy της Rainbow Waters. Προσθέτει δε ότι το καθαρό φιλτραρισμένο νερό βράζει πιο γρήγορα, οπότε εξοικονομούμε και ρεύμα.

Τέλος, για να ξεκινήσει τη βάση της συνταγής για τη δημιουργία ενός σορμπέ, ο δημοφιλής chef χρησιμοποιεί τον ψύκτη slim cool φέρνοντας στο σπίτι μας ένα από τα 5 καλύτερα νερά του κόσμου

videos από τη συνεργασία της Rainbow Waters με τον Γιώργο Τσούλη έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας και του chef, καθώς και στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Μια ματιά ακόμα: Σπανάκι: Τα μοναδικά οφέλη του στην υγεία και 3 συνταγές που θα σας ενθουσιάσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα