Η Paris Hilton διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Η Paris Hilton διαψεύδει τις φήμες περί εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν έπειτα από ρεπορτάζ του PageSix.

Στο τελευταίο της podcast, η 40χρονη σταρ αναφέρεται στο δημοσίευμα που την θέλει να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Carter Reum και λέει πως προς το παρόν δεν είναι έγκυος και πως ανυπομονεί να μείνει έγκυος μετά το γάμο της το

2022.

«Ξύπνησα και βρήκα περίπου 3000 μηνύματα, τα τηλέφωνά μου θα εκραγούν – και τα πέντε – όλοι μου εύχονται συγχαρητήρια και είναι τόσο χαρούμενοι για εμένα και επικοινώνησαν άνθρωποι που δεν είχα επαφές εδώ και χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Είναι μια μέρα με πολλή δουλειά και δεν έχω απαντήσει προς το παρόν σε κανέναν. Περιμένω τρίδυμα και είναι τόσο ενθουσιασμένη για τη μητρότητα», αναφέρει αρχικά μόνο και μόνο για να εξηγήσει ότι κάνει αστειεύεται.

«Κάνω πλάνα, δεν είναι έγκυος ακόμα. Περιμένω μετά το γαμο μου. Το φόρεμά μου έχει φτιαχτεί και θέλω να στρώνει τέλεια πάνω μου, οπότε σίγουρα θα περιμένω».

Η ίδια αναφέρει ακόμα πως δεν γνωρίζει πως προέκυψαν οι φήμες και συνεχίζει τα αστεία λέγοντας πως ίσως δεν θα έπρεπε να έχει φορέσει στην τελευταία της βόλτα εκείνο το σουτιέν με ενίσχυση από την καινούρια της σειρά.

Μια ματιά ακόμα:

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι φουλ ερωτευμένος! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την 23χρονη σύντροφό του

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ομάδα της! Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο βαφτίστηκε δύο φορές!

Keywords
Τυχαία Θέματα