Η Molly Sims μίλησε για το beauty tip που δεν θα ξαναδοκιμάσει ποτέ!

Ηθοποιός, παρουσιάστρια και… τρελαμένη μητέρα τριών παιδιών, όπως βλέπουμε μέσα από τα posts που μοιράζεται στο Instagram, η Molly Sims δείχνει πως διανύει την καλύτερή της φάση και αυτό αντανακλάται και στο πρόσωπό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Sims μίλησε για τον ένα και μοναδικό κανόνα του skincare που δεν παραλείπει ποτέ, το φυσικό έλαιο φροντίδας που έμαθε να χρησιμοποιεί από τη μαμά της, το beauty

tip που δοκίμασε και το μετάνιωσε αλλά και την αγαπημένη της κρέμα ματιών, που μόλις ήρθε στην Ελλάδα!

“Έμαθα από μικρή να αγαπώ το skincare. Η μητέρα μου μου εμφύσησε τη συνήθεια να φροντίζω τον εαυτό μου από όταν ήμουν πολύ μικρή – ήταν η βασίλισσα του καστορέλαιου! Άπλωνε καστορέλαιο σε όλο της το σώμα και στο πρόσωπο – πόσο μπροστά ήταν από την εποχή της! Είχε πολύ διαφορετική επιδερμίδα από εμένα, αλλά πάντα με παρότρυνε να φροντίζω το δέρμα μου. Και πάντα έδειχνε 10 χρόνια νεότερη από την πραγματική ηλικία της”, είπε η Molly Sims.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Sims (@mollybsims)

“Το μεγαλύτερο beauty λάθος που έχω κάνει ποτέ είναι που έβαλα οδοντόκρεμα σε ένα σπυράκι. Κοιμήθηκα χωρίς να την αφαιρέσω και ΜΕ ΕΚΑΨΕ. Ποτέ ξανά!”, αποκάλυψε η ηθοποιός. Όσο για τον απαράβατο κανόνα του skincare που ακολουθεί πιστά, κάθε μέρα, και καλό είναι να τον ακολουθείς και εσύ, αν δεν το κάνεις ήδη, “Φοράω κάθε μέρα αντηλιακό. Αν υπάρχει ένα προϊόν που δεν πρέπει να παραλείπεις ποτέ, αυτό το είναι το αντηλιακό. Το ίδιο και η Βιταμίνη C- είναι το μυστικό για φωτεινή επιδερμίδα”.

Όταν ρωτήθηκε για την πρωινή της ρουτίνα, η Molly Sims είπε πως είναι πολύ απλή: Καθαρισμός προσώπου, serum με βιταμίνη C, αντηλιακό και την αγαπημένη της κρέμα ματιών την Banana Bright Eye Cream από OleHenriksen που ενυδατώνει, συσφίγγει, καταπολεμά λεπτές γραμμές και ρυτίδες και είναι εξαιρετικό primer για το concealer που ακολουθεί (ήρθε πρόσφατα και στην Ελλάδα, αποκλειστικά στα Sephora).

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ψάχνεις ένα εύκολο, ανέμελο χτένισμα για το καλοκαίρι; Κλέψε ιδέα από την Hailey Bieber!

Κάνε χώρο στο νεσεσέρ σου: αυτό το καινούριο κραγιόν είναι must για τα καλοκαιρινά looks σου!

Η Jennifer Lopez, χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, δείχνει το πρωινό της skincare

Keywords
Τυχαία Θέματα