Η Kylie Jenner έχει ήδη έτοιμη την συλλογή μακιγιάζ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η Kylie Jenner γνωρίζει πολύ καλά ότι για τις Αμερικανίδες η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μεγάλη υπόθεση. Ήδη παίρνουν ιδέες για το make up look, το outfit, το χτένισμα, τα νύχια και φυσικά το δώρο που θα κάνουν στον αγαπημένο τους.

Προφανώς και η ίδια θα διοργανώσει κάποιο φαντασμαγορικό πάρτι για τον καλό της ενόψει της γιορτής των ερωτευμένων. Πάνω απ’ όλα όμως είναι επιχειρηματίας. Έχει μια περιουσία να μεγαλώσει και μια

σειρά καλλυντικών να προωθήσει. Δεν θα μπορούσε λοιπόν παρά να λανσάρει μια νέα σειρά μακιγιάζ, συλλεκτική και ειδικά για την συγκεκριμένη μέρα.

Εννοείται ότι ανακοίνωσε το λανσάρισμα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έτσι ώστε να μάθουν οι θαυμάστριες τι της περιμένει. Στοίχισε λοιπόν όλες τις συσκευασίες με τη σειρά, έβαλε και το τραγούδι “Cater 2 U” των Destiny’s Child να ακούγεται στο βάθος και παρουσίασε την collection. Όπως μόνο εκείνη και η ομάδας της ξέρουν. Οι συσκευασίες είναι φυσικά ροζ αλλά με μια μεγάλη ανατροπή: Δεν υπάρχουν πουθενά καρδιές, χείλη ή κάτι παρόμοιο αλλά έχει μικροσκοπικά, ζωγραφισμένα χαριτωμένα bras!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 24 Ιαν, 2019 στις 12:17 μμ PST

Η κάθε εορταστική συσκευασία περιέχει τρία lip sets (κάθε ένα από τα οποία περιλαμβάνει ένα ματ κραγιόν, ένα high gloss και ένα μολύβι χειλιών), μία παλέτα σκιών με ματ και shimmer φινίρισμα, ένα ροδακινί ρουζ και μία glitter σκιά. Όπως καταλαβαίνετε όλη η σειρά είναι γεμάτη από ροζ, κόκκινες, χρυσές αλλά και φυσικές αποχρώσεις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις 23 Ιαν, 2019 στις 3:27 μμ PST

Οι ονομασίες των προϊόντων είναι μόνο για ερωτευμένους όπως για παράδειγμα ‘Story of Us”, “The Soulmate Set”, “Love Bug” και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η αλήθεια είναι ότι τόσο οι συσκευασίες όσο και το περιεχόμενο είναι γλυκύτατα. Καθώς επίσης ότι η Jenner γνωρίζει πολύ καλά τις συμπατριώτισσες της και τη μεγάλη βαρύτητα που δίνουν στον Άγιο Βαλεντίνο.

Μετά λοιπόν τη σειρά για το Halloween, την ημέρα των 21ων γενεθλίων της και τη Χριστουγεννιάτικη έρχεται η συγκεκριμένη και αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία εκείνη για την St. Patrick’s Day η οποία θα είναι πραγματική έκπληξη.

Διαβάστε ακόμη:

Αν είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε messy bun τουλάχιστον κάντε το σωστά!

Αν επιμένετε να απλώσετε ματ κραγιόν στα ταλαιπωρημένα χείλη σας υπάρχει τρόπος

Keywords
Τυχαία Θέματα