Η Kim Kardashian έχει πια ωραιότερο σώμα από ποτέ! Έτσι έχασε 10 κιλά!

Οι άνευ προηγουμένου, γυμνασμένοι κοιλιακοί της Kim Kardashian, της διασημότερης γυναίκας του πλανήτη κάνανε τα διεθνή μέσα να αναρωτιούνται για το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα και κυριολεκτικά μεταμόρφωσε το κορμί της!

Σύμφωνα με την προπονήτρια της, Melissa Alcantara η διάσημη τηλεπερσόνα έχει μπει σε τακτικό πρόγραμμα άσκησης που επικεντρώνεται στην εκγύμναση των κοιλιακών, των μηρών, των γλουτών, των τρικέφαλων και του στήθους…

«Δεν

επικεντρωνόμαστε στο cardio. Το 85% της προπόνησής μας είναι στα βάρη και τα άλλα 15 cardio. Δύο ημέρες την εβδομάδα θα κάνουμε σταθερό cardio, δηλαδή περπάτημα με σταθερό ρυθμό στον διάδρομο για περίπου 20 λεπτά. Η ένταση αυξάνεται κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα με 10 λεπτά σπριντ», αναφέρει η Melissa, τονίζοντας πως το πιο βασικό κομμάτι είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή!

Τα αποτελέσματα από τη μία ώρα και 45 λεπτά σχεδόν καθημερινής προπόνησης -καθώς ξεκουράζεται μόνο μια μέρα την εβδομάδα- έχουν κάνει θαύματα πάνω στο κορμί της αφού η 38χρονη Kim έχασε 10 ολόκληρα κιλά και η μέση της είναι πιο λεπτή από ποτέ με τους κοιλιακούς της να διαγράφονται!

Δες λοιπόν το βιντεάκι με τις συμβουλές της Melissa και ξεκίνα αμέσως δουλειά για να διώξεις τα περιττά κιλά!!!

Διάβασε ακόμα: Χάσε τα κιλά των διακοπών στο σπίτι με δύο πατάκια!

Keywords
Τυχαία Θέματα