Η Kim Kardashian και η Kris Jenner λανσάρουν νέο άρωμα με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Η Kim Kardashian κατά καιρούς συνεργάζεται με τις αδερφές της λανσάροντας beauty προϊόντα που γίνονται sold out σε μερικές μόνο ώρες. Οι εκατομμύρια followers άλλωστε περιμένουν κάθε νέα της κίνηση ώστε να αποκτήσουν οτιδήποτε φέρει την υπογραφή της.

Θα πρέπει να παραδεχτούμε πως οι φωτογραφήσεις για τις ανάγκες κάθε συλλογής ή νέου προϊόντος είναι εντυπωσιακές ακόμη κι όταν δεν είναι της δικής μας αισθητικής. Άλλωστε στην υπερβολή έχει στηρίξει

την καριέρα της η Kim.

Και τώρα λίγο πριν τη γιορτή της μητέρας, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για κάτι νέο. Μαζί με τη μητέρα της, Kris Jenner λανσάρουν ένα άρωμα αφιερωμένο σε όλες τις momagers αυτού του κόσμου. Είναι άλλωστε το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει μιας και σ’ εκείνη οφείλει όλα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.

“Δημιουργώντας ένα άρωμα με την Kim λίγο πριν από τη γιορτή της μητέρας είναι κάτι μαγικό. Το συζητούσαμε εδώ και χρόνια και τώρα που βλέπουμε να γίνεται πραγματικότητα είναι τέλειο. H Kim κι εγώ έχουμε την ίδια φιλοσοφία και η συνεργασία μας είναι ένα όνειρο. Και οι δύο μας θέλαμε μια κλασική και διαχρονική εσάνς που να ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες που το φορούν και νομίζω πως το πετύχαμε” λέει η Jenner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 6 Απρ, 2020 στις 9:02 πμ PDT

Και η Kim δήλωσε πως: “Επιλέξαμε μια δροσερή και απαλά λουλουδάτη σύνθεση με κρεμώδεις νότες που προσωπικά μου αρέσουν πολύ γιατί μου θυμίζουν τη μαμά μου η οποία μύριζε από τη μικρή που τη θυμάμαι πάντα τέλεια”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KKW FRAGRANCE (@kkwfragrance) στις 6 Απρ, 2020 στις 12:09 μμ PDT

Το άρωμα περιέχει νότες από φρέζιες και Aperol spritz και η Kim ανακοίνωσε πως το 20% από τις πωλήσεις θα τα προσφέρει στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

Το KKW X Kris θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι και το σίγουρο είναι πως δεν λίγες ώρες δεν θα υπάρχει ούτε δείγμα.  Όπως πάντα άλλωστε. Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο έξυπνα beauty tricks με προϊόντα που υπάρχουν στο σπίτι σας

Δείτε τα serums που χαρίζουν στις celebrities τέλεια ενυδάτωση και όψη

Keywords
Τυχαία Θέματα