Η Kim Kardashian “γονάτισε” το Instagram με τη χθεσινή φωτό της!

Στο παιχνίδι των εντυπώσεων η Kim Kardashian είναι δίχως αμφιβολία Grand Master και έτσι για άλλη μια φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με τη φωτό που ανέβασε χθες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η reality star φαίνεται πως το… ιδρώνει το sexy cut-out ολόσωμο μαγιό της στο γυμναστήριο, όμως δεν ήταν μόνο αυτό το αποκαλυπτικό κομμάτι που τράβηξε

την προσοχή μας. Ήταν και τα πολύ μακριά,sleek, πλατινέ μαλλιά με τα οποία εμφανίστηκε, δοκιμάζοντας μια ακραία ψυχρή, στα όρια του άσπρου, απόχρωση του ξανθού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Όσο για το caption, η Kim αρκέστηκε να βάλει απλά ένα “ ” χωρίς να μας δώσει καμία άλλη πληροφορία – εξάλλου, ως γνωστόν, μία φωτό ίσον χίλιες λέξεις, πόσω μάλλον στην περίπτωση μιας τέτοιας εικόνας που πράγματι κάνει τα λόγια περιττά.

To τελευταίο διάστημα την έχουμε δει κάμποσες φορές να δοκιμάζει το ξανθό. Την προηγούμενη εβδομάδα για παράδειγμα, συζητήθηκε πολύ ένα story που ανέβασε από backstage φωτογράφισης, όπου την είδαμε με ξανθιά περούκα μέχρι τους ώμους και ξανοιγμένα φρύδια.

“Είναι ωραία guys”, έγραψε στο στόρυ, “Μου αρέσουν τα ξανοιγμένα φρύδια μου. Ανυπομονώ να σας δείξω το τελικό αποτέλεσμα”.

Πάντως, οι συζητήσεις που προκάλεσε η χθεσινή της φωτό, πως ίσως η Kim τελικά να έγινε icy blonde, σταμάτησαν με το που ανέβασε την επόμενη φωτό της, όπου την βλέπουμε και πάλι με τα γνωστά μακριά, μαύρα μαλλιά της, σε τρυφερές στιγμές με το γιό της, Saint.

Ποιος ξέρει, ίσως πράγματι να σκέφτεται να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της – θα το τολμήσει όμως;

Πηγή φωτό: Instagram/kimkardashian

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Γιορτή της Μητέρας: 10 beauty δώρα που θα την ενθουσιάσουν!

Η Blake Lively με φρέσκο, ανοιξιάτικο nail art!

Θέλεις λίγη περισσότερη λάμψη στο πρόσωπό σου; Έχουμε την απάντηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα