Η Kate Middleton μας εντυπωσιάζει στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη λήξη του lockdown στη Βρετανία

Η αλήθεια είναι πως στη διάρκεια της καραντίνας μας έλειψαν οι κοσμικές εμφανίσεις των μελών της βασιλικής οικογένειας. Η Kate Middleton και η οικογένειά της τήρησαν όλα τα μέτρα κατά τη διάρκεια του lockdown δίνοντας το σωστό παράδειγμα προς τους πολίτες της Βρετανίας. Το lockdown έληξε όμως και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας άρχισαν δειλά δειλά να κάνουν τις

πρώτες τους εμφανίσεις.

Μια υπέροχη εμφάνιση έκανε πριν από λίγες ώρες η Kate Middleton με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William, η πρώτη τους εμφάνιση μετά τη λήξη του lockdown. Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε με τον σύζυγό της ένα νοσοκομείο του Νόρφολκ και συγκεκριμένα το Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο King’s Lynn. Με αυτήν τους την επίσκεψη το ζευγάρι θέλησε να τιμήσει την 72η επέτειο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS).

The Look

H Kate Middleton φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα από ένα πολύ αγαπημένο της brand. Για την ακρίβεια, η ίδια επέλεξε φόρεμα του brand Beulah London. Το φόρεμα της Kate Middleton ήταν σε μπλε απόχρωση με γιακά και η ίδια το συνδύασε με μπλε γόβες Rupert Sanderson Malory και χρυσά Patrick Mavros Ocean Tides Milky Quartz σκουλαρίκια.

Το shirt dress είναι τάση για αυτή τη σεζόν και η Kate Middleton διάλεξε ένα πολύ κομψό σχέδιο. Το μήκος στο φόρεμά της είναι αυτό που αγαπάμε πλέον στα μίντι φορέματα που φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας.

Η Δούκισσα έπιασε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά και βάφτηκε σε γήινους φυσικούς τόνους, όπως συνηθίζει να κάνει. Για μια ακόμα φορά τα σχόλια για την εμφάνισή της ήταν πολύ θετικά από τα ξένα μέσα.

View this post on Instagram

The Duke and Duchess of Cambridge have visited a hospital in Norfolk to mark the NHS’s birthday. They met staff at the Queen Elizabeth Hospital in King’s Lynn, 72 years to the day since the creation of the health service, sharing an afternoon tea with doctors, nurses and other staff at the hospital. The hospital, which serves more than 330,000 people across Norfolk, Cambridgeshire and Lincolnshire, has treated 450 patients with Covid-19. – The Royal Family Channel . . #thecambridges #katemiddleton #instaroyals #princewilliam #instaroyal #dukeofcambridge #royalnews #duchessofcambridge #duchesscatherine #catherinemiddleton #catherineduchessofcambridge #kensingtonroyal #britishroyals #royals #royalfamily #theroyalfamily #williamandkate

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@kate_middleton_royal_highness) on Jul 5, 2020 at 11:46pm PDT

Διαβάστε ακόμα: Yπάρχει μια απόχρωση που αγαπάνε φέτος οι περισσότερες influencers

O οίκος Dior παρουσίασε τη νέα του digital κολεξιόν και όλος ο κόσμος της μόδας τον αποθέωσε!

Ποια prints προτιμούν στα μαγιό τους γνωστές Ελληνίδες; Δες εδώ τα αγαπημένα τους σχέδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα