Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το πιο ανατρεπτικό hair look λίγο πριν φύγει η χρονιά!

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα Χριστούγεννα με την οικογένεια της, όπως όλες οι celebrities και ήταν στ’ αλήθεια πολύ εντυπωσιακή.

Το beauty look της άλλωστε αποτελεί για όλες μας έμπνευση. Τόσο η άψογη επιδερμίδα της, οι γήινες αλλά λαμπερές αποχρώσεις στα μάτια της, τα nude χείλη και κυρίως τα τέλεια μαλλιά της. 

Η Lopez

αγαπάει πολύ τα πολύ μακριά μαλλιά και αυτός είναι ο λόγος που έχει πάντα στο πλάι της τον προσωπικό της hair stylist, Chris Appleton αφού είναι εκείνος με τη μεγαλύτερη συλλογή και θεωρείται extensions expert, ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως επιμελείται επίσης τα hairstyles της Kim Kardashian, η οποία λατρεύει εξίσου τις περούκες.

Ακόμη όμως κι όταν η JLo δεν φοράει extensions έχει απίθανα κουρέματα και χτενίσματα και ακόμη πιο απίθανα highlights.

Χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο ζητούν από τον κομμωτή τους τη συγκεκριμένη απόχρωση και καταλαβαίνουμε τον λόγο. Είναι εμβληματικά και υπέροχα ενώ ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος. 

Και τώρα, λίγο πριν φύγει η χρονιά, η star αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της, κάνοντας τις fans να ουρλιάξουν από τον ενθουσιασμό.

Πρόκειται για ένα unicorn εφέ με παστέλ highlights που την κάνουν να μοιάζει με τη Barbie. Έτσι ακριβώς χαρακτήρισε ο Appleton το νέο look της Lopez, στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: “Unicorn Barbie”.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε ποτέ κάτι τέτοιο από τη Lopez. Αποδεικνύει όμως πως ότι κι αν κάνει παραμένει η πιο sexy star ever.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Φτιάξτε το ωραιότερο και πιο εύκολο lip scrub και μετά απλώσετε το κόκκινο κραγιόν σας!

Δείτε τα ωραιότερα nail trends του 2021 ενώ πίνετε τον καφέ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα