Η Jennifer Lopez είναι η βασίλισσα του glam beauty look και το απέδειξε χθες με την εμφάνιση της στα Critics’ Choice Awards

Στην Jennifer Lopez έχουμε μεγάλη αδυναμία και το γνωρίζετε. Είναι η Λατίνα της καρδιάς μας. Σε κάθε της εμφάνιση αποδεικνύει πως αγαπάει τις λάμψεις και τους bronze τόνους στο μακιγιάζ και τις αλλαγές στα μαλλιά της. Τελευταία μάλιστα τα έκοψε σε ένα απίθανο lob που την έκανε να μοιάζει με Γαλλίδα. Για τις ανάγκες των εμφανίσεων της όμως στο κόκκινο χαλί αλλά και στη σκηνή ο προσωπικός της hairstyist Chris Appleton

φροντίζει να τοποθετεί extensions χαρίζοντας στην JLo χτενίσματα που συζητιούνται για καιρό.

Από την άλλη στο πλάι της βρίσκεται πάντα και ο celebrity make up artist Scott Barnes, ο οποίος ακολουθώντας πιστά τη μεγάλη της αγάπη στις bronze αποχρώσεις και τα nude κραγιόν τα συνδυάζει με τους πιο απίθανους τρόπος.

Η Lopez με τη χθεσινή της εμφάνιση στα Critic’s Choice Awards απόδειξε για άλλη μια φορά πως είναι η βασίλισσα του glam beauty look. Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Ο Aplleton της φόρεσε μια τέλεια, κυματιστή αλογοουρά με τρόπο τέτοιο που θύμιζε half-up do. Ταίριαζε άλλωστε με τη δημιουργία που φορούσε αφού είχε ανοιχτή πλάτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 12 Ιαν, 2020 στις 4:38 μμ PST

Ο Barnes άπλωσε στα μάτια γήινες αλλά super λαμπερές αποχρώσεις που τόνισαν το βλέμμα της με έναν συγκλονιστικό τρόπο. Τα χείλη παρέμειναν nude και γυαλιστερά ενώ εφάρμοσε γενναίες δόσεις highlighter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Barnes (@scottbarnes68) στις 12 Ιαν, 2020 στις 4:36 μμ PST

Φυσικά, περιμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση της στα Oscars αφού είμαστε σίγουρες ότι θα είναι απλά τέλεια.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών που θα χρειαστείτε αν θέλετε να ακολουθήσετε τις μεγαλύτερες τάσεις του Χειμώνα αλλά και της Άνοιξης

O celebrity haistylist Adir Abergel δημιούργησε τα δύο ωραιότερα looks των Critics’ Choise Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα