Η Jennifer Lopez ακόμα και με κοντά μαλλιά είναι συγκλονιστική -Δείτε το νέο της look!

Η Jennifer Lopez είναι μία από της πιο εντυπωσιακές celebrities των τελευταίων δεκαετιών. Το σώμα της είναι απίθανο και το beauty look της αποτελεί πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες, θαυμάστριες και μη.

Η εμβληματική λάμψη στο δέρμα, τα τέλεια μακριά μαλλιά της, τα highlights που όλες έχουμε ζητήσει από τον hair colortist να τα δημιουργήσει αλλά και το nude χρώμα στα

χείλη της.

Όσον αφορά στα μαλλιά της υπεύθυνος για όλα τα looks είναι ο θρυλικός πλέον, Chris Appleton που είναι πάντα στο πλάι της προκειμένου να δημιουργήσει χτενίσματα, χρώμα και κουρέματα που γίνονται viral.

Όπως για παράδειγμα οι κυματισμοί στο περσινό Super Bowl, το shag με τις τέλειες curtain bangs αλλά και οι chic κότσοι που έχει υιοθετήσει αρκετές φορές στο κόκκινο χαλί.

Και τώρα, έρχεται με ένα look που δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά αποδεικνύοντας πως όποιο κι αν είναι το μήκος στα μαλλιά της, η JLo παραμένει συγκλονιστική.

Πρόκειται ένα τέλειο pixie που απόκτησε στο εξώφυλλο του περιοδικού “Allure” Μαρτίου. Τα μαλλιά της έχουν chunky highlights που αναβαθμίζουν με τον ωραιότερο τρόπο το ασύμμετρο κοντό κούρεμα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Συνδύασε το hair look με bronzer σκιά στα μάτια, το αγαπημένο της nude κραγιόν αλλά και με γενναία δόση highlighter. Παράλληλα τόλμησε να φορέσει μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα πιο cool ανοιξιάτικα nail looks θα τα υιοθετήσετε μέσα στο Χειμώνα!

H Margot Robbie δεν είναι πλέον ξανθιά -Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα