Η Jennifer Lawrence αποδεικνύει ότι το hair look της Meghan Markle είναι ιδανικό ακόμη και για μια χαλαρή βόλτα στο Manhattan

Το νυφικό beauty look της Meghan Markle είναι πλέον κλασικό και μυθικό παράλληλα. Δημιούργησε μια νέα σχολή αφού κανείς δεν περίμενε ότι μια νύφη ενός βασιλικού γάμου θα εμφανιζόταν με no make up make up look και έναν απλό και ανάλαφρο κότσο.

Και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το beauty look έγινε πλέον trend και όσες γυναίκες παντρεύτηκαν μετά την Markle αντέγραψαν μακιγιάζ και μαλλιά αφήνοντας πίσω τους τα κλασικά

μέχρι τότε wedding looks. Ακόμη και οι φακίδες της Δούκισσας του Sussex έγιναν τάση. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αρκετές Βρετανίδες μπήκαν στη διαδικασία να δημιουργήσουν φακίδες με tattoo.

Υπερβολές θα μου πείτε και θα συμφωνήσω. Παρ’ όλα αυτά όμως είναι γεγονός.

Και αφού όλα αυτά πέρασαν έρχεται τώρα η Jennifer Lawrence με μια βόλτα της στο Manhattan να ανοίξει και πάλι το κεφάλαιο Meghan Markle και μάλιστα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Απ’ ότι φαίνεται η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός είναι fan της Markle και όχι μόνο την έχει μελετήσει αλλά την αντιγράφει κιόλας. Σε μια απογευματινή βόλτα της στη Νέα Υόρκη λοιπόν υιοθέτησε το νυφικό χτένισμα της Δούκισσας (του Sussex) με μια μικρή παραλλαγή. Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας δύο τούφες ελεύθερες να ακουμπούν στο πρόσωπο της. Τα μαλλιά της είχαν λίγο όγκο στην κορυφή και ήταν απλά τέλεια.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι το συγκεκριμένο χτένισμα είναι κατάλληλο τόσο για μια χαλαρή βόλτα για ψώνια στο κέντρο της πόλης όσο και για την ημέρα του γάμου σας.

Δεν ξέρω αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε άμεσα αλλά εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Lawrence σήμερα κιόλας. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά αν τα μαλλιά σας είναι κομμένα bob ή σε έναν χαμηλό κότσο αν είναι μακριά. Μην ξεχάσετε να κάνετε χωρίστρα στη μέση και να αφήσετε ελεύθερες δύο τούφες. Τέλος, απλώστε μικρή ποσότητα σπρέι χτενίσματος για να παραμείνει το χτένισμα στη θέση του όλη μέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικου άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της ακολουθώντας το παράδειγμα των stars του Hollywood

Το make up look της Shay Mitchell που πρέπει να υιοθετήσετε το weekend που έρχεται

Keywords
Τυχαία Θέματα