Η Jennifer Aniston ποζάρει topless και αποκαλύπτει εάν είναι ερωτευμένη!

Η Jennifer Aniston κοσμεί το νέο εξώφυλλο του του Harper’s Bazaar, στο οποίο παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η ηθοποιός που φέτος κλείνει το 50ο έτος της ηλικίας της, ποζάρει topless και αποκαλύπτει αν είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της.

«Δεν έχω χρόνο για έρωτες για να είμαι ειλικρινής. Προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου και όχι τα ραντεβού. Πιστεύω ότι αν είναι συμβεί κάτι ρομαντικό θα συμβεί. Δεν είναι κάτι που θα το ψάξω μόνη μου.», εξομολογήθηκε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, τόνισε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά: «Όταν μου χτυπήσει, θα είναι ευπρόσδεκτος. Δεν σκέφτομαι πως τελείωσα με αυτό και πως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ο χρόνος μου πάνω στον πλανήτη δεν είχε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Είχε την δική μου κατεύθυνση. Θα έλεγα όμως πως δεν βρίσκω κάτι στο παρελθόν μου που να μου έδωσε λόγους να γίνω πιο σκληρή, να φτιάξω ένα καβούκι ή ένα τείχος».

View this post on Instagram

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on May 6, 2019 at 5:03am PDT

Όσο για την ηλικία και το σώμα της, εξομολογήθηκε: «Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι υπέροχα και νομίζω πως το να τα γιορτάζουμε και να νιώθουμε άνετα με αυτά – ανεξάρτητα από την ηλικία – είναι σημαντικό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία ντροπή για αυτό το θέμα».

View this post on Instagram

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on May 6, 2019 at 5:21am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Τηλεοπτική βόμβα: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στον Alpha;

Η Ellen DeGeneres μας… δείχνει το βασιλικό μωρό-“Μοιάζει στη προγιαγιά του”!

Σμαράγδα Καρύδη: Τι αποκαλυπτει για τον Θοδωρή Αθερίδη που θα γίνει παππούς;

Keywords
Τυχαία Θέματα