Η Gisele Bundchen αποδεικνύει πως το natural glow look δεν θα ξεπεραστεί ποτέ

Η φυσική λάμψη της επιδερμίδας είναι εκείνο που αναζητούμε όλες. Οι make up atists φροντίζουν συχνά να μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές ώστε να μπορούμε να αποκτήσουμε το φινίρισμα των αγαπημένων μας stars. Στο νεσεσέρ μας υπάρχουν τα απαραίτητα προϊόντα κι αν όχι πρέπει να πάρουν τη θέση τους ενόψει των γιορτών. Αν και οι ειδικοί επιμένουν πως η λαμπερή επιδερμίδα είναι το πρώτο και το βασικότερο βήμα. Και κάτι ακόμη: Χαρίζει μια δροσερή και ανανεωμένη όψη και αυτό σημαίνει

πως το natural glow look είναι κατάλληλο για κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της.

Αν και η βασίλισσα της λάμψης είναι αναμφισβήτητα η Jennifer Lopez εμείς είδαμε το τελευταίο look της Gisele Bundchen και μείναμε άφωνες. Υπεύθυνος για το μακιγιάζ της ήταν ο “μάγος” make up artist Hang Vanngo. O ειδικός που επιμελείται τα πιο διάσημα μοντέλα και είναι γνωστός τόσο για τις υπέροχες λάμψεις που δημιουργεί στην επιδερμίδα όσο και για τα συγκλονιστικά eye looks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo) στις 12 Νοέ, 2019 στις 12:05 μμ PST

Όσο αφορά το look της Gisele ο Vanngo χρησιμοποίησε ψυχρή μπρονζέ σκιά στο πάνω βλέφαρο και χρυσό shimmer στο σημείο κάτω από τα φρύδια αλλά και στη φυσική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Τέλος, ολοκλήρωσε το μακιγιάζ στα μάτια με δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα. Στα ζυγωματικά άπλωσε blush σε ροδακινί απόχρωση και στα χείλη ένα ημι-ματ ροζ-κοραλί κραγιόν. Ο make up artist ακολουθώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου έκανε περίγραμμα στα χείλη με μολύβι στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

Η λάμψη στα μάτια είναι υπέροχη και αρκετή και αυτός είναι ο λόγος που ο Vanngo δεν χρησιμοποίησε highlighter στα ζυγωματικά ή την περιοχή γύρω από τα μάτια. Άπλωσε όμως ένα super ενυδατικό φον ντε τεν και διάφανη πούδρα που χαρίζει ένα τέλειο φινίρισμα στην επιδερμίδα.

Το μυστικό του natural glow look άλλωστε είναι αυτό ακριβώς. Η επιδερμίδα να είναι super ενυδατωμένη και να λάμπει εκ των έσω. Στη συνέχεια δίνουμε ένα boost λάμψης σε ένα μόνο σημείο του προσώπου.

Κεντρική photo: Taylor Hill/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Χαλαρώνουν οι μπούκλες σας; Ακολουθήστε το vintage τρικ των hairstylists

Η Rosie Huntington-Whiteley και το it girl Violette σας δείχνουν πως θα φορέσετε το έντονο ροζ μολύβι ματιών μέσα στο Χειμώνα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα