Η Eva Mendes μάς δείχνει πώς φοράει τα τυρμπάν!

Αν υπάρχει ένα hair accessory που λατρεύουμε για τη διαχρονική του κομψότητα και ευελιξία αυτό είναι σίγουρα το τυρμπάν – το ίδιο και η Eva Mendes, όπως είναι ολοφάνερο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πριν μερικές μέρες, η ηθοποιός ανέβασε ένα Instagram reel και έγραψε: “Πολλοί με ρωτάτε πώς τυλίγω τα τυρμπάν μου. Είναι ασύλληπτα εύκολο. Μερικές φορές

είναι έτοιμο σε λίγα δευτερόλεπτα! Πρώτα, φροντίστε να κρυφτείτε από τα παιδιά σας, όπως εγώ τώρα. Μετά, κλέψτε τους τη βούρτσα-μόνοκερω γιατί αυτή είναι η μόνη διαθέσιμη βούρτσα αυτή τη στιγμή. Παίρνουν τα πάντα. Τέλος πάντων, παρεκτρέπομαι. Το ύφασμα είναι το κλειδί! Δεν πρέπει να είναι μετάξι. Λατρεύω τα @nishkami, @shopdraped, @agnesandlola και @thewraplife. Απλά παίξτε με αυτό. Είναι τόσο απλό. Have fun!”, έγραψε η Mendes η οποία έδειξε βήμα βήμα τρεις εύκολους τρόπους που χρησιμοποιεί και η ίδια – δες το βιντεάκι εδώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Θα μείνουμε όμως και στο hair product που μπορεί να περνάει γρήγορα από το βίντεο, όμως έχει την αξία του διότι είναι αυτό που χρησιμοποιεί για να φρεσκάρει τα σπαστά μαλλιά της πριν τα πιάσει σε ψηλό, εύκολο σινιόν: ο λόγος για το Hairstory Moisturizing Hair Balm, ένα cult προϊόν που λατρεύει τις μπούκλες και τα σπαστά μαλλιά, με cruelty free σύνθεση βασισμένη σε υδρολυμένες πρωτείνες, βιταμίνες και αιθέρια έλαια.

Αυτό το θρυλικό προϊόν δίνει νεύρο στις μπούκλες χωρίς χρειάζεται τη βοήθεια κανενός εργαλείου styling, τρέφει την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει, τιθασεύει φριζάρισμα και ατίθασα τριχάκια, δίνει λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hairstory Studio (@hairstorystudio)

Fun fact: ακριβώς στο επόμενο Instagram post της, η Eva Mendes ζητάει “επισήμως”, όπως γράφει, συγνώμη από τους followers της που εμφανίστηκε στο βιντεάκι με απεριποίητα φρύδια και νύχια και εξηγεί το γιατί: “Η συντήρησή τους είναι χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μου, μαζί με το να ζυμώσω το δικό μου ψωμί ή να μάθω βελονάκι”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Ευχαριστούμε Eva και για το tutorial και για την… ειλικρινή εξομολόγησή σου, που μας έκανε να σε νιώσουμε κάπως φίλη μας!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα Disney nails της Kourtney Kardashian θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο mani σου!

Η Priyanka Chopra με τέλειο soft glam look στα Billboard Music Awards 2021!

Ένα από τα πιο διάσημα αρώματα ever, επιστρέφει ανανεωμένο!

Keywords
Τυχαία Θέματα