Η Drew Barrymore πιστεύει πως έχει βρει την κρέμα ματιών που σβήνει τους μαύρους κύκλους

Η Drew Barrymore είναι beauty junkie, δοκιμάζει συνεχώς νέα προϊόντα ομορφιάς και μάλιστα έχει μια ειδική ενότητα στην εκπομπή της, το The Drew Barrymore Show στην οποία μοιράζεται με τους fans της εκείνα που την ενθουσίασαν με την απόδοσή τους.

Μία από τις πιο πρόσφατες “ανακαλύψεις” της είναι μια κρέμα ματιών που φωτίζει τους μαύρους κύκλους άμεσα, όπως είπε η ίδια. Ο λόγος για την Auto Correct Brightening +

Depuffing Eye Cream της Sunday Riley, που κέρδισε μια θέση στα beauty favorites της διάσημης ηθοποιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunday Riley (@sundayriley)

Η Barrymore είπε πως αυτή η κρέμα είναι “game changer” γιατί: “Περιέχει καφείνη και αυτό το υπέροχο φυτικό εκχύλισμα που φωτίζει την επιδερμίδα- μόλις τη φορέσεις, τα μάτια σου δείχνουν διαφορετικά”, είπε και πρόσθεσε ότι υποφέρει από μαύρους κύκλους και πως μόλις μία δόση της αντλίας αρκεί και για τα δύο μάτια. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, αξίζει τα χρήματά της”, είπε η star η οποία δηλώνει ανοιχτά πως είναι fan της Sunday Riley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sunday Riley (@sundayriley)

Μάλιστα, έχει ήδη πει πως στο μπάνιο της έχει και το Juno Antioxidant+Superfood Face Oil της Sunday Riley, ένα από τα προϊόντα που την έκαναν να αγαπήσει το skincare, όπως εξομολογήθηκε. Αυτό το θρεπτικό λάδι αποκαθιστά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, την ενισχύει με ένα κοκτέιλ αντιοξειδωτικών ελαίων από superfoods, προσφέρει βιταμίνες Α και C, βασικά αμινοξέα, ωμέγα 3&6 λιπαρά οξέα – ό,τι δηλαδή χρειάζεται για να είναι σούπερ ενυδατωμένη, ήρεμη και λαμπερή και φυσικά, για να αντιστέκεται στην πρόωρη γήρανση!

Editor’s note: Τα προϊόντα της Sunday Riley θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora και στο www.sephora.gr.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το “έξυπνο” blush έχει γίνει viral στο TikTok!

Rihanna: Η είδηση… “βόμβα” που έχει αναστατώσει την beauty κοινότητα

Victoria Beckham: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στην πρωινή skincare ρουτίνα της!

Keywords
Τυχαία Θέματα