Η Carrie Bradshaw επέστρεψε και είναι υπεύθυνη για την Νο1 τάση στις τσάντες αυτή τη στιγμή!

Η Carrie Bradshaw είναι υπεύθυνη για πολλές τάσεις που λατρέψαμε και συνεχίζουμε να λατρεύουμε όλα αυτά τα χρόνια από την εποχή του Sex & the City μέχρι σήμερα. Η τούλινη φούστα, το slip dress, τα Manolo Blahnik πέδιλα, τα ανδρικά εσώρουχα, τα έντονα prints είναι μόνο μερικά από τα trends που λάνσαρε η Carrie και αγαπήσαμε πολύ. Μια από τις αγαπημένες τσάντες της Carrie ήταν και η Fendi

Baguette τσάντα που είχε ορθογώνιο σχήμα και φορούσε σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα. Μάλιστα τη μοβ εκδοχή της σε ένα επεισόδιο της την είχαν κλέψει.

O oίκος Fendi επανακυκλοφορεί αυτό το σχέδιο τσάντας με νέα χρώματα και prints. H νέα καμπάνια έχει τίτλο #BaguetteFriendsForever και στη διαφημιστική καμπάνια συμμετέχουν τα it girls Caro Daur, Natasha Lau, Ebonee Davis και Melissa Martinez μαζί με την αγαπημένη μας Sarah Jessica Parker ως…Carrie Bradshaw.

Στο βίντεο της καμπάνιας μια παρέα κοριτσιών συζητάει για τη μοβ Fendi Baguette bag και η μια από αυτές δηλώνει στις φίλες της πως θέλει πολύ να αποκτήσει αυτή την τσάντα. Τα κορίτσια πηγαίνουν σε ένα κατάστημα Fendi για να πάρουν την τσάντα όταν ο πωλητής τους ενημερώνει πως η τσάντα μόλις αγοράστηκε!

Δες το βίντεο!

Δες μερικά σχέδια που ξεχωρίσαμε!

Διαβάστε ακόμα: Oι ολόσωμες φόρμες της Φαίης που κέρδισαν πάνω από 240.000 likes στο instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα