Η Beyonce γίνεται κούκλα με δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos

Η Beyonce είναι το απόλυτο είδωλο και μια τραγουδίστρια που έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στον χώρο της μουσικής. Κάθε συναυλία της γίνεται sold out και η ίδια οργανώνει συχνά παγκόσμια tour που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία. Σε κάθε της εμφάνιση ανυπομονούμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει αλλά και τι φοράει, γιατί πάντα κάνει πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ίδια έχει δείξει αρκετές φορές την προτίμησή της στον Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

To 2018 η Beyonce εμφανίστηκε στην παγκόσμια περιοδεία της με ένα ολοκέντητο κρυστάλλινο bodysuit 250 χιλιάδων κρυστάλλων Swarovski που τότε είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι ολοκέντητες μπότες, φτιαγμένες αποκλειστικά για το show της πασίγνωστης σταρ.

Το θρυλικό κρυστάλλινο κορμάκι 250 χιλιάδων κρυστάλλων Swarovski με τα κεντητα κρόσσια, επιλέχθηκε ως ένα από τα ωραιότερα της καριέρας της, που φόρεσε η ίδια στις παγκόσμιες περιοδείες της ανά τον κόσμο.

Μάλιστα προς τα τέλη Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει μια συλλεκτική κούκλα της Beyonce που θα είναι στα καταστήματα και σε online shops, κάτι που αποτελεί μια ακόμα διεθνή διάκριση του Έλληνα σχεδιαστή. Η κούκλα φοράει το συγκεκριμένο bodysuit που έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία και παρακάτω μπορείς να δεις τα πρτα σχέδια της κούκλας που εναι ήδη έτοιμη.

Δες παρακάτω την ανάρτηση του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της συγκεκριμένης κούκλας που φοράει δικό του σχέδιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_)

Λίγους μήνες πριν η Beyonce επέλεξε σχέδιο του Vrettos Vrettakos και για το νέο της βίντεοκλιπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vrettos Vrettakos (@vrettosvrettakos_)

Διαβάστε ακόμα: 5 look της Negin Mirsalehi που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

Street Fashion: Η Φαίη επιλέγει ΑΥΤΕΣ τις 3 τάσεις για τις εμφανίσεις της εκτός εκπομπής

Οι πιο γνωστές influencers ποζάρουν με δερμάτινα ρούχα και μας εμπνέουν

Keywords
Τυχαία Θέματα