Η Barbie φοράει τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης -Δείτε ποια είναι και αποκτήστε τα!

H Barbie είναι θρύλος. Δεν πρόκειται απλά για μια κούκλα, είναι κάτι περισσότερο. Κάθε της εκδοχή χαρακτηρίζει την εκάστοτε εποχή. Είναι beauty και fashion icon αλλά και επαναστάτρια, αθλήτρια, επιστήμονας, Ολυμπιονίκης, αστροναύτης, νοικοκυρά, αγρότισσα, μητέρα αλλά και σε αναπηρικό καροτσάκι. Λευκή και μαύρη. Είναι κάθε γυναίκα αυτού του κόσμου.

Aυτό

ακριβώς: Γυναίκα. Και αυτό σημαίνει πως ενδιαφέρεται για την ομορφιά της. Φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της. Την ενυδατώνει και απλώνει τη μάσκα της. Και μάλιστα μια συγκεκριμένη.

Πρόκειται για την εμβληματική Glamglow. Το πιο ινσταγκραμικό beauty brand -σίγουρα το έχετε δει να το χρησιμοποιούν όλες οι αγαπημένες μας celebrities μέσα από τα post και τα stories που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media -συνεργάζεται με την Barbie και λανσάρει δύο συλλεκτικά προϊόντα και μάλιστα εκείνα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Και όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της Barbie, δεν κρατά ποτέ μα ποτέ τα tips της ομορφιάς της μυστικά και μόνο για τον εαυτό της. Διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή με τη συλλεκτική έκδοση της Glam Glow Supermud Clearing Treatment Mask αλλά και την Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer.

Οι συσκευασίες και των δύο προϊόντων έχουν το εμβληματικό ροζ  χρώμα. H μάσκα περιέχει στη σύνθεση της λακτικό, σαλικυλικό και γλυκολικό οξύ που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα ενισχύοντας την κυτταρική ανανέωση. Την απλώνετε δύο φορές την εβδομάδα.

Η ενυδατική κρέμα είναι το προϊόν που εφαρμόζετε καθημερινά. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ και το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα από πράσινο τσάι που περιέχει στη σύνθεσή της προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία και super λάμψη. 

Όπως καταλαβαίνετε μόλις σας αποκαλύψαμε τα δύο προϊόντα που θα σας κάνουν κούκλες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Ένα προϊόν για χείλη και ζυγωματικά είναι ότι χρειάζεστε το φετινό Καλοκαίρι -Δείτε τα ωραιότερα!

Θέλετε τα μαλλιά της Kate Middleton; Σας αποκαλύπτουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα