Η Ariel Winter αποχαιρετά το Modern Family με μια δραματική αλλαγή στα μαλλιά της

Είναι πλέον γεγονός: Η τηλεοπτική σειρά Modern Family έριξε τίτλους τέλους μετά από μια επιτυχημένη πορεία που κράτησε 11 σεζόν. Και η Ariel Winter, μία από τις πρωταγωνίστριες, αποφάσισε να αποχωριστεί το εμβληματικό της χρώμα στα μαλλιά με ένα νέο, αποδεικνύοντας πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIEL WINTER

(@arielwinter) στις 16 Δεκ, 2019 στις 4:56 μμ PST

Ναι, όλες μας άλλωστε αμέσως μετά από μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας, ξεσπάμε στα μαλλιά μας. Κάποιες αλλάζουν δραματικά το μήκος και κάποιες άλλες το χρώμα.

Η Winter αποφάσισε να υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό. Για την ακρίβεια έβαψε τα μαλλιά σας σε μια κόκκινη απόχρωση που θυμίζει τη Μικρή Γοργόνα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIEL WINTER (@arielwinter) στις 26 Φεβ, 2020 στις 1:12 μμ PST

Φρόντισε μάλιστα να ενημερώσει τις θαυμάστριες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόσο τα σχόλια όσο και τα likes ήταν εκατοντάδες.

Υπεύθυνη για το νέο της χρώμα είναι η haircolorist Tabitha Duenas, του διάσημου Nine Zero Salon στο Los Angeles που εμπιστεύονται πολλές celebrities του Hollywood. H Duenas μάλιστα αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη αλλαγή δεν ήταν εύκολη μιας και χρειάστηκαν περίπου 7 ώρες ώστε να αποκτήσει η Winter το συγκεκριμένο χρώμα που κινείται ανάμεσα στο ξανθό και το κόκκινο.

“Μετά το τέλος της σειράς η Winter μπόρεσε να κάνει επιτέλους την αλλαγή που ήθελε εδώ και καιρό. Σκεφτόταν μήνες τώρα να αποχωριστεί το μαύρο χρώμα από τα μαλλιά της και είχαμε συζητήσει τη συγκεκριμένη strawberry απόχρωση. Απλά περιμέναμε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα” σχολίασε η haircolorist. 

Αρχικά έπρεπε να αποχρωματιστεί η σκούρα βάση και στη συνέχεια να αποκτήσει ένα φωτεινό τόνο. Αυτό έγινε με μια συγκεκριμένη μέθοδο που θέλει αρκετές ώρες ώστε να μην καταστραφεί η τρίχα. Παράλληλα εφαρμόστηκε μια θεραπεία ανάμεσα στις δύο επεξεργασίες ώστε τα μαλλιά να παραμείνουν υγιή και λαμπερά. 

Αν λοιπόν αποφασίσετε μέσα στην άνοιξη να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Winter θα πρέπει να έχετε υπομονή.

Κεντρική photo: Amy Sussman/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Gigi Hadid φόρεσε το eyeliner με τον πιο συγκλονιστικό και minimal τρόπο και πρέπει να το δείτε

H Gigi Hadid φόρεσε το eyeliner με τον πιο συγκλονιστικό και minimal τρόπο και πρέπει να το δείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα