Γρηγόρης Πετράκος: Η πρώτη αντίδραση για τον χωρισμό από την Θεοφανία Παπαθωμά

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καθώς δημοσίευμα της Real Life ανέφερε πως έδωσαν τέλος στη σχέση τους μετά από δέκα χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά ανέκαθεν διατηρούσαν χαμηλό προφίλ σχετικά με την προσωπική ζωή της, αποφεύγοντας να δίνουν τροφή για σχόλια. Και οι δύο προτιμούσαν

να μιλούν για τη δουλειά τους, με τον τραγουδιστή να έχει έντονη άποψη για κοινωνικά και πολιτικά θέματα.

Κι ενώ η είδηση του χωρισμού τους εξέπληξε τους πάντες, οι δυο τους έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν δημόσια για το θέμα, αφήνοντας έτσι ανοιχτό κάθε σενάριο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος ζουν πλέον σε διαφορετικά σπίτια.

Γρηγόρης Πετράκος: Η αντίδρασή του στα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τη Θεοφανία Παπαθωμά

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Γρηγόρη Πετράκο και εκείνος απέφυγε με ευγένεια να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για την προσωπική ζωή του, ξεκαθαρίζοντας έτσι πως θέλει να προστατέψει αυτό το κομμάτι από τη δημοσιότητα.

Παρά τις φήμες χωρισμού, οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις – μιας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά – αφού ο τραγουδιστής σχολίασε καρδούλες στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τη διπλωματική εργασία της.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

 Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ακόμα κάποιες επεμβάσεις στο χέρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα