Γρηγόρης Γκουντάρας: «Όταν η Ναταλί ξεκινάει να πει κάτι στην εκπομπή, εγώ τρομάζω»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή σεζόν αλλά και την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Αναφερόμενος στο Big Brother και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν, ο δημοσιογράφος είπε: «Υπήρχαν προγράμματα αυτή την τηλεοπτική σεζόν από τα οποία το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί “χτυπήθηκε”

τόσο.

Πείτε για εμένα ό,τι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος, δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Εδώ ένας άνθρωπος υποστήριξε ότι δεν λέω καλά το “σ”, που το λέω έτσι εδώ και 30 χρόνια που δουλεύω. Καλή καρδιά και υγεία να έχουμε. Όλα είναι εμπειρίες στη ζωή μας. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Εμένα μου αρέσουν τα realities».

Μιλώντας για τη συνύπαρξη με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον αυθορμητισμό της στον αέρα της εκπομπής, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε: «Η Ναταλί έχει το εξής χάρισμα, δεν φιλτράρει τηλεοπτικά αυτά που λέει. Έχει δίκιο, το σκεπτικό της είναι 99,9% σωστό αλλά τηλεοπτικά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα πεις. Καλώς ή κακώς.

Είναι πολύ αυθόρμητη κι όταν ξεκινήσει να πει κάτι, εγώ τρομάζω… Το ξέρει και της το έχω πει. Αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλοι σαν τη Ναταλί για να ακούγονται τα πράγματα ως έχουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκινεί η Μελίνα Μακρή: «Όσο δύσκολο κι αν ήταν που γέννησα πρόωρα εξαιτίας του κορονοϊού…»

 Πάτρα: Δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live – Στο στόχαστρο ο Μάνος Δασκαλάκης

 Υβόννη Μπόσνιακ: Στο κομμωτήριο μαζί με την 7χρονη κόρη της, Ελένη

Keywords
Τυχαία Θέματα