Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα στο Πρω1νό: «Να καλέσετε τον Τσαλίκη να σας πει τα ψυχολογικά του»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρω1νό και μίλησαν στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για τη γνωριμία και τη σχέση τους αλλά και τα επαγγελματικά τους. Ακόμα, οι δύο παρουσιαστές απάντησαν για τη «κόντρα» τους με τον Γιώργο Τσαλίκη, μιας και το τελευταίο διάστημα οι αιχμές είναι πολλές.

Αρχικά, λοιπόν, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε: «Εγώ ονομαστικά δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν και δεν θα το κάνω και ποτέ. Είμαι σε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και όχι απλά δεν έχω φάει τη θέση κανενός ποτέ, αλλά όπου μου δόθηκε η ευκαιρία

να βοηθήσω έχω βοηθήσει με χαρά πολλά παιδιά.

Γιατί δεν φωνάζεις τον Γιώργο Τσαλίκη να σου πει τα ψυχολογικά του; Πες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει, θα βγεις να πεις κάτι για τα παιδιά που θα έρθουν εδώ; Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που θέλω να πω».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ναταλί Κάκκαβα, δηλώνοντας: «Επειδή σε λίγη ημέρα κηδεύεται μια γυναίκα, που τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της, επίτρεψέ μας να μη δίνουμε χρόνο και χώρο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Τελεία. Ας σεβαστούμε την ημέρα. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όλα τα άλλα είναι αστειότητες και μικροπρέπειες. Είμαστε και ευσυγκίνητοι και το ξέρεις».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε στις ερωτήσεις του, η Ναταλί Κάκκαβα τόνισε: «Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χώρο και τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ντόρα Μπακογιάννη: Στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά με πατερίτσα, συνοδευόμενη από τα παιδιά της

 Φώφη Γεννηματά: Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της στην κηδεία της

 Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Νιώθω ανήμπορη να τον βοηθήσω» – Τι είπε για την υγεία του;

Keywords
Τυχαία Θέματα