Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Γράφτηκαν, λοιπόν, πολλά για μένα. Ίσως επειδή…”

Συνέντευξη στο ένθετο Plan B που κυκλοφορεί το Σάββατο με τον “Ελεύθερο Τύπο” και στη Μαρία Λυσάνδρου παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκε επαγγελματικά κατά τη διάρκεια της πορείας του, αλλά και στις κριτικές.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Γιατί θεωρείς ότι δέχτηκες τόσες επιθέσεις επαγγελματικά;

Κάποτε προσπαθούσα να εξηγήσω το γιατί. Μετά δεν χρειάστηκε να το εξηγήσω. Κατάλαβα ότι έπρεπε να ζήσω με αυτό. Δεν είχα δημόσιες σχέσεις, δεν γουστάριζα να έχω δήθεν κολλητούς. Είχα μία-δύο

φίλες δημοσιογράφους, που άμα τις ρωτήσεις… Ας πούμε τη Νάνσυ Νικολαΐδου, από το “Έθνος”: Ποτέ δεν της είπα τι θα γράψει. Με τη Νάνσυ μπορεί να πηγαίναμε να φάμε, και την επόμενη εβδομάδα να έγραφε κάτι αρνητικό! Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σηκώσω το τηλέφωνο και να πω σε κάποιον τι να γράψει.

Γράφτηκαν, λοιπόν, πολλά για μένα. Ίσως επειδή γίνονταν επιτυχία αυτά που παρουσίαζα. Κι όπως μου έλεγε κι ο κόσμος που με συναντούσε στον δρόμο, “Τα φορτωμένα δέντρα με καρπούς χτυπάνε”, γιατί τα άλλα είναι κενά…

Παρά τις επιθέσεις, όμως, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η διάρκεια που έχεις στην τηλεόραση είναι αξιοθαύμαστη.

Δόξα τω Θεώ… Επίσης, κατά καιρούς, μου λέγανε κάποιοι τηλεκριτικοί που είχα γνωρίσει “Άμα γράψουμε κάτι καλό, κανείς δεν ασχολείται”. Οπότε, κάποια στιγμή είπα “ok, εγώ θα κάνω αυτό που κάνω, κι ο κριτικός θα κάνει τη δουλειά του”. Ανακάλυψα και κάποιες δημόσιες σχέσεις που υπήρχαν πίσω από κάποιους κριτικούς, οπότε και πάλι είπα ok… Βέβαια, θέλω να τονίσω ότι δεν είναι όλοι έτσι, μην παρεξηγηθώ… Εύχομαι σε όλους, μέσα από την καρδιά μου, να είναι καλά – και στους μεν, και στους δε. Πάντως, να ξέρεις ότι τις πιο σκληρές κριτικές τις παίρνω από τους συνεργάτες μου κι από την ομάδα των ανθρώπων που έχω δίπλα μου.

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Δέδε ή Μαρία Μιχαλοπούλου; Δείτε ποια αποχώρησε από τη “Φάρμα”

Survivor: Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό-Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Η Φάρμα: Αυτός ο παίκτης είναι ο αρχηγός!

Keywords
Τυχαία Θέματα