Γραβάτα: Τόλμησε να την φορέσεις και κάνε τη διαφορά!

Η γραβάτα, μπορεί να έχει ταυτιστεί με τα αγόρια της ζωής μας, όμως αυτό δεν την καθιστά αποκλειστικό προνόμιο των αντρών.

Μάλιστα, σε αντίθεση με τους άντρες που την έχουν συνδέσει με formal ντύσιμο και οι περισσότεροι την αντιμετωπίζουν ως κάτι αποπνικτικά στενό, οι γυναίκες αναγνωρίζουν σε εκείνη την stylish πλευρά της, που μπορεί να κάνει ενδιαφέρον, ένα κατά τα άλλα βαρετό ντύσιμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci

(@monicabellucciofficiel)


Η επιμήκης αυτή λωρίδα υφάσματος, που φαίνεται να είναι φυσική εξέλιξη του φουλαριού, κρύβει μια δυναμική γοητεία. Ίσως, γιατί την έχουμε συνδυάσει με κινηματογραφικούς χαρακτήρες αντρών, υπόδειγμα αρρενωπότητας και καλών τρόπων.

Ξέρετε, εκείνους που κατάφερναν να κάνουν σχεδόν τα πάντα κι όμως να συνεχίσουν να δείχνουν αψεγάδιαστοι μέσα στο ακριβό κουστούμι τους.

Από την άλλη, θεωρώ ότι είναι τρομερά θηλυκό και sexy για μια γυναίκα να μπορεί να αναδείξει την αντρική πλευρά του εαυτού της μέσα από το ντύσιμο της. Εξάλλου, τα ρούχα μας, μαρτυρούν για εμάς περισσότερα από όσα νομίζουμε και συνειδητοποιούμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Evangelinou (@katherinevangelinou)


Το ανδρόγυνο, είναι από τις τάσεις που ήρθε για να παίξει με τα όρια και τις κοινωνικές συμβάσεις και η αλήθεια είναι ότι τ απήγε πολύ καλά.

Έδωσε στις γυναίκες την ελευθερία να εκφραστούν αφήνοντας για λίγο τα ρομαντικά φορέματα και τις μίνι φούστες χωρίς όμως να αποποιούνται τη θηλυκή τους πλευρά.

Ο πιο κλασικός συνδυασμός για να φορέσετε τη γραβάτα σας, είναι με ασπρόμαυρο κοστούμι σε κανονική γραμμή και μαύρη γραβάτα, δεμένη σφιχτά. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε κι άλλα αξεσουάρ όπως μια oversized μαύρη στέκα που είναι trend αυτή την περίοδο.

Τέλος, μας αρέσει και με μίνι φούστα που έχει μια punk rock διάσταση.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η απόλυτη μίνι φούστα της Άνοιξης! 

10 συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις εντελώς την εικόνα σου από αύριο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα