Γωγώ Τσαμπά: «Το φοβόμουν πάρα πολύ στην αρχή το J2US, δεν το υποτίμησα ποτέ, έλεγα ότι…»

Η Γωγώ Τσαμπά εκμυστηρεύτηκε στην Φαίη μας και στο Πρω1νό όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη ζωή της, αλλά και πως το J2US της έδωσε μια διέξοδο από την κακή ψυχολογία που είχε επιφέρει η πανδημία.

«Θεωρώ όλο αυτό που έγινε με την πανδημία μας άλλαξε. Σίγουρα μας έκανε και μεγάλη ζημιά στο ψυχολογικό. Στην αρχή το πήρα διαφορετικά, ως ευκαιρία να ξεκουραστούμε κιόλας. Όταν πέρασε ένα 3μηνο -4μηνο, είπα τι κάνουμε… Άρχισα να στεναχωριέμαι, να τα βάζω με τον εαυτό μου, να λέω

γιατί να συμβαίνει όλο αυτό.

Κι εκεί που ήμουν στο ότι δεν την παλεύω άλλο, χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από το J2US. Και έτσι άρχισα να κάνω πάλι αυτό που αγαπάω και ξέρω καλά και γνώρισα καινούρια πράγματα, άλλαξε εντελώς η ψυχολογία μου.

Άρχισα να αγαπώ περισσότερο αυτό που κάνω και να θέλω να το δείξω στον κόσμο με διαφορετικό τρόπο. Έκανα γνωριμίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχα κάνει. Το φοβόμουν πάρα πολύ στην αρχή το J2US, δεν το υποτίμησα ποτέ, έλεγα ότι δεν θα μπορώ να το κάνω και να αντεπεξέλθω σε όλο αυτό.

Ήταν οι πολλές μέρες, οι πρόβες, με προβλημάτιζαν τα τραγούδια, αναρωτιόμουν «θα τα πω;», μετά μελετούσα, μελετούσα και έλεγα μπορείς κάν’το. Άκουγα ξένα, αλλά δεν μπορούσα ποτέ να τραγουδήσω», είπε στο Πρω1νό η Γωγώ Τσαμπά, η οποία δήλωσε πως μπορεί να δοκιμάσει και διαφορετικούς δρόμους στο τραγούδι, αλλά τη βάση της δεν θα την αφήσει ποτέ, ενώ έρχονται και συνεργασίες.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Γεωργίου: Υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το MEGA

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη τραυματίζεται στο αποψινό επεισόδιο!

Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις: Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και δεν το κρύβει!

Keywords
Τυχαία Θέματα