Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα μίλησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) ο Άκης Σακελλαρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις σπουδές που έκανε στη Νέα Υόρκη, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα», αλλά και στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Για τις σπουδές που έκανε στη Νέα Υόρκη,

είπε: «Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία».

Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αποκάλυψε: «Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα».

Για τη σειρά “Είμαστε στον αέρα”, ανέφερε: «Το “Είμαστε στον αέρα” θα το ξαναέκανα, και στο θέατρο θα ξαναέκανα το “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα”. Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρόλο που είμαστε φίλοι. Απωθημένα στη δουλειά δεν έχω. Ένα σκάφος θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή και να γυρίζω στα νησιά».

Δείτε το  βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που προχώρησε σε εξωσωματική γονιμοποίηση

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η αλλαγή στην ημερομηνία του γάμου της -Τι συνέβη;

Απίστευτη αποκάλυψη από Ρένο Ρώτα: «Μου έλεγαν ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας να με πλακώσει στο ξύλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα