Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Με ακολουθούσαν θαυμαστές παντού, είχα τρομάξει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε σήμερα (2/6) η Στέλλα Γεωργιάδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία, την νέα της ζωή στην Κύπρο, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν φανατικό θαυμαστή της, ο  οποίος πλέον είναι φίλος της.

«Τα τελευταία 11 χρόνια μένω στην Κύπρο και κάναμε ένα πάρκο με 200 γαϊδούρια»,

είπε αρχικά η Στέλλα Γεωργιάδου.

Για την καριέρα της στο τραγούδι και τον φανατικό θαυμαστής της, η ίδια ανέφερε ότι «σε ένα σχήμα είδα την αφίσα και ήμουν πολύ πιο μικρή, ενώ είχαμε συμφωνήσει κάτι άλλο. Το τραγούδι ‘τώρα μου μιλάει’ είναι η σφραγίδα μου. Με ακολουθούσαν θαυμαστές παντού, κάτω από το σπίτι, αφήνανε λουλούδια στο αυτοκίνητο, είχα τρομάξει. Μία μέρα μίλησα στον πιο φανατικό θαυμαστή μου, ήταν μαθητής, δεν είπε τίποτα στους γονείς του και ήρθε Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι φίλος μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία και μοιράστηκε κάποιες αναμνήσεις της από την εισβολή στην Κύπρο.

«Βλέπω όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και βλέπω τον εαυτό μου. Πηγαίναμε κάτω από δέντρα και ακούγαμε τις βόμβες. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Δεν έχω ένα πατρικό σπίτι να νιώσω τη ζεστασιά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Χριστίνα Αλούπη: Ο λόγος που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά της

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Μαλού: Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο -Φωτογραφίες από την ορκωμοσία της

Keywords
Τυχαία Θέματα