Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Η κόρη μου έμαθε μεγάλη ότι ο μπαμπάς της είχε πεθάνει, θύμωσε και της είπα, “παράτα με ήσυχη”»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα (17/3) η Μαριώ.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια δεν είχε αποκαλύψει στην κόρη της πως ο πατέρας της είχε πεθάνει.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο άνδρας μου μεγάλωσε την κόρη μου, ήταν επτά μηνών. Δεν είναι πατέρας αυτός που έχει κάνει το παιδί, αλλά αυτός που το μεγαλώνει. Με αγάπησε πάρα πολύ, αλλά μετά κάναμε και τον Γιώργο τον γιο μου. Ο μπαμπάς της πέθανε, της το είπα αργά. Όταν της το είπα θύμωσε σαν παιδί, μου “λέει γιατί δεν μου το είπες

τόσα χρόνια και μου το κρατούσες μυστικό”. Της λέω “παράτα με ήσυχη και μη με ζαλίζεις! Έχει λήξει αυτή η ιστορία”. Μεγάλη κοπέλα ήταν, παντρεμένη».

Για τους τραυματισμούς που είχε ενώ τραγουδούσε όταν πετούσαν πιάτα, η ρεμπέτισσα Μαριώ αποκαλύπτει: «Κοίτα σημάδια στα χέρια μου από τα πιάτα. Και το πόδι μου κομμένο από ποτήρια. Όταν σου πετάνε γαρύφαλλα και έρχεται από τη μεριά τη μύτης και σου σπάνε και το μάτι και ζαλίζεσαι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Νέα κακοκαιρία με βροχές, χιόνια και κρύο

Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Μου έλεγαν πώς τολμάς και κάνεις διαφήμιση με τέτοιο στόμα και μύτη»

Κώστας Σόμμερ: Ο γιος του μεγάλωσε και είναι ίδιοι

Keywords
Τυχαία Θέματα