Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν με αναγνώρισαν πρώτη φορά στον δρόμο ήμουν πασαλειμμένη με τυριά και…»

Η Σίσσυ Τουμάση είναι μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός και σύντομα θα τη δούμε και στην τηλεόραση. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και παρακάτω θα δεις ένα απόσπασμα.

Τηλεόραση έχεις κάνει;

Μόνο κάτι επεισόδια στη Δέκατη Εντολή. Ετοιμάζω τώρα κάτι, αλλά μου έχουν πει ότι δεν κάνει να το πω ακόμη. Γενικά, είμαι επιλεκτική με την τηλεόραση. Θα κάνω όταν κάτι με εκφράζει πραγματικά και όχι για να δω τη φάτσα μου στο σκανδιναβικό σταυρόλεξο.

Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός μού είχε πει κάποτε πως όταν

δεις τη φάτσα σου σε σκανδιναβικόσταυρόλεξο να ξέρεις πως έχεις αρχίσει να γίνεσαι ήδη διάσημος.

Το πιστεύω κι εγώ αυτό… (γέλια) Με είδα μια φορά στο Test, ένα περιοδικό με σταυρόλεξα. Αμέ! Το έχω κρατήσει κιόλας το συγκεκριμένο τεύχος. Αλλά δεν δουλεύεις για να δεις τη φάτσα σου στο σταυρόλεξο.

Σε αγχώνει το κομμάτι της έκθεσης; Να μην πεις ή να μην κάνεις κάτι που δεν πρέπει;

Λιγότερο επικίνδυνο είναι το να ανεβαίνεις σε μια σκηνή; Εκεί να δεις τι άγχος υπάρχει να μην κάνεις βλακεία και εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Στη συνέντευξη, και μια ανοησία να πεις, θα δώσεις ύστερα μια άλλη και θα δικαιολογηθείς, «ΟK, τότε ήμουν σε περίεργη φάση…». Η έκθεση είναι κομμάτι της δουλειάς μου, το έχω αποδεχτεί.

Πιστεύεις ότι το επάγγελμά σου είναι ακόμη παρεξηγημένο;

Πιστεύω ότι κανείς δεν θεωρεί ότι το «ηθοποιός» είναι επάγγελμα. Δεν σε παίρνουν στα σοβαρά, θεωρούν ότι είσαι ένας ψωνισμένος τρελός που θέλει να ανέβει πάνω στη σκηνή για να τον θαυμάσουν. Υπάρχει ταμπού με αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα. Νομίζω αρχίζει από εμάς τους ίδιους, που πάμε και παίζουμε τσάμπα. Πώς να μας πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά όταν δεν παίρνουμε εμείς οι ίδιοι τους εαυτούς μας; Όταν αντιμετωπίζουμε την υποκριτική μόνο ως τέχνη και όχι ως δουλειά; Δηλαδή αυτός που φτιάχνει ψωμιά δεν κάνει τέχνη; Εγώ γιατί να την κάνω τσάμπα; Συμμετείχα σε τρεις δουλειές φέτος για να μπορέσω να πω «Ζω από το θέατρο». Για να μη μιλήσω για τις απλήρωτες πρόβες, κάτι που θεωρείται αυτονόητο πια στον χώρο μας, και πρέπει για δύο μήνες να τρώμε παξιμάδια με τρίχες…

Θυμάσαι την πρώτη φορά που σε αναγνώρισαν στον δρόμο;

Θυμάμαι μια χαρακτηριστική φορά, φέτος. Ήμουν στο Κολωνάκι και μόλις είχα αγοράσει ένα σάντουιτς με ψητά λαχανικά και τσαλαφούτι, καθόμουν σε μια γωνία κι έτρωγα όταν με πλησίασε ένας τύπος και μου είπε «Εσύ δεν παίζεις στον Βυσσινόκηπο; Είσαι εκπληκτική». Είδα ύστερα στο τζάμι ότι ήμουν σε μια άθλια κατάσταση, πασαλειμμένη με τυριά! (γέλια)

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2019: Δεν το μήνυμα που στέλνει η Τάμτα λίγο πριν τον τελικό

Keywords
Τυχαία Θέματα