Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν ποιες τάσεις εμπιστεύονται στα καθημερινά τους looks εκτός τηλεόρασης

Tι φοράνε γνωστές Ελληνίδες όταν βγαίνουν βόλτα με τα παιδάκια τους ή όταν βρίσκονται εκτός τηλεόρασης; Ποιες τάσεις εμπιστεύονται;

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε έξοδό της με τα παιδάκια της επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι που συνδύασε με μαύρο τοπ, sneakers και ένα camel coat. H ίδια ολοκλήρωσε το look με ένα μενταγιόν στον λαιμό και oversized μαύρη τσάντα.

Η Στεφανία Λυμπεράκη μας δείχνει ένα πιο αθλητικό προφίλ φορώντας το κόκκινο δερμάτινο παντελόνι της με oversized φούτερ και sneakers.

H

Σία Κοσιώνη κάνει τη βόλτα της με τον γιο της και επιλέγει casual ντύσιμο συνδυάζοντας το τζιν παντελόνι της με λευκό τοπ και sneakers.

H Βασιλική Μιλλούση σε έξοδο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια, φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι, biker boots και ένα καρό shacket.

H Kατερίνα Ευαγγελινού φοράει δερμάτινο κολάν με ζιβάγκο και πουλόβερ ενώ δημιουργεί το πιο ωραίο layering προσθέτοντας από πάνω μια μπεζ καπαρντίνα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ταιριάζει το μαύρο κολάν της με δερμάτινο φόρεμα και μαύρες μπότες δημιουργώντας ένα total black look.

H Tζένη Θεωνά φοράει την printed φόρμα της με μπεζ φούτερ, αμάνικο καπιτονέ γιλέκο και μποτάκια και μας εμπνέει με το ιδιαίτερο στιλ της.

Η Μαρία Κορινθίου συνδυάζει τη μαύρη φόρμα της με μια oversized animal print ζακέτα.

Η Ιωάννα Μπούκη φοράει μαύρο τζιν με μαύρο πουλοβεράκι και μποτάκια ενώ προσθέτει μερικά κοσμήματα και αξεσουάρ στο look για να το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Η Ελένη Βουλγαράκη είναι κομψή, όπως πάντα, και συγκεκριμένα φοράειδερμάτινο παντελόνι με crop πουλόβερ και combat boots.

Tέλος, η Ελεονώρα Μελέτη σε έξοδο με την κορούλα της συνδυάζει το μπεζ παντελόνι της με denim πουκάμισο, blazer και sneakers.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor, Ελένη Βάγια, δοκιμάζει τη νέα τάση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου (VIDEO)

H Rocky Barnes μας δείχνει τι να φορέσουμε από το πρωί ως το βράδυ- Τα looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ΤΩΡΑ!

Τα σατέν φορέματα των Zara που θα φορέσουν όλες οι Ελληνίδες μέσα στις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα