Γλυκά Νερά: Ο συζυγοκτόνος απαντά πρώτη φορά για το τρίτο πρόσωπο-Δηλώνει μετανιωμένος

Δέκα ημέρες μετά την προφυλάκιση του, ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος στέλνει μηνύματα και προσπαθεί να περιγράψει τη συναισθηματική του κατάσταση μετά τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε μετανιωμένος στο Live News και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση”.

Μάλιστα, απάντησε για πρώτη φορά στα όσα ακούστηκαν για εμπλοκή τρίτου προσώπου και τόνισε πως θέλει να είναι πάντα κοντά στην κόρη του. “Αρνούμαι κατηγορηματικά

τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας”.

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος μίλησε και για τα όσα ακούστηκαν για τα οικονομικά θέματα της οικογένειας και ανέφερε: “Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Ο James Καφετζής “καρφώνει” την παραγωγή-“Παίκτης που βγήκε μετά από εμένα, μου είπε…”

Γλυκά Νερά: Η άγνωστη αδερφή της Καρολάιν-Οι αναρτήσεις της μετά τον χαμό της 20χρονης

Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται στη Μύκονο μετά από δύο αναβολές!

Keywords
Τυχαία Θέματα