Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά πρώτη φορά μετά τη δολοφονία της

Στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail μίλησε ο πατέρας της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς είναι συγκλονισμένος από τη δολοφονία της κόρης του, αλλά και την αποκάλυψη πως ο άνθρωπος που της αφαίρεσε τη ζωή ήταν ο γαμπρός του. Στις δηλώσεις του, τόνισε πως όλη η προσοχή τόσο εκείνου, όσο και της συζύγου του, θα στραφεί στην εγγονή του, Λυδία, αλλά και στο να αποδοθεί δικαιοσύνη.

“Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή

της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα.”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς της Καρολάιν, ανέφεραν πως θα είναι πάντα περήφανοι για τα πολλά επιτεύγματά της και εξομολογήθηκαν: “Χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής”.

“Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003.”, είπε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς για την κόρη του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σχολικά χρόνια της Καρολάιν και τις δραστηριότητες που έκανε: “Ήταν προσκοπίνα και συμμετείχε σε επιδείξεις παραδοσιακών χωρών. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και με το καγιάκ, και πήρε αμέσως το κολάι σαν έμπειρος ναυτικός”, συμπληρώνοντας πως η νεαρή κοπέλα είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι”.

O Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε και για τις αθλητικές επιδόσεις της κόρης του: “Είχε μάθει κολύμπι από μικρή και συνέχισε με μαθήματα καταδύσεων. Θυμάμαι ότι είχε στεναχωρηθεί γιατί δεν μπορούσε να πάρει το σχετικό δίπλωμα καθώς ήταν κάτω των 18 ετών… Έτρεχε σε αγώνες 10χλμ στο νησί νικώντας τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας της.”

Όπως είπε, η Κάρολαιν είχε γνώριζε ξένες γλώσσες και αγαπούσε πολύ τα ταξίδια: “Εκτός από Ελληνικά, μιλούσε άψογα Αγγλικά ενώ ήταν πολύ καλή στα Γαλλικά και τα Ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της”.

Διαβάστε ακόμη:

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του συζυγοκτόνου

Μαρία Ματσούκα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της – «Τρόμαξα με τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει»

Katy Perry – Orlando Bloom: Μετά τη Βενετία, στην Πελοπόννησο με το 10 μηνών κοριτσάκι τους

Keywords
Τυχαία Θέματα